Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esne rosszul,ha a pasi az első időkben csak azt mondaná,mennyire erdekled,csak veled akar lenni,majd 1-2 hónap múlva pedig alábbhagy a lelkesedése ? Mondván pofára esett,azt hitte, hogy gyorsabban megszeret,de sajnos "megint kiderült,hogy
nem így működik nálam". Szinte folyton egyedül vagyok. Persze beszél távlati tervekről,de egyre nehezebben viselem.. azt mondtam hogy nem bírom tovább,ha kicsit is érdeklem,törődjön velem többet, jobban, erre O közölte, hogy megijedt tőlem és neki ez sok !
Fél éves kspcs
Nem hallottatok még a rózsaszín ködről a párkapcsolatok elején...
Nem értem hogyan lehet ezen meglepődni
"erre O közölte, hogy megijedt tőlem és neki ez sok"
Kuka, azonnal.
Neked amúgy nem tűnt föl, kérdező, hogy nem együtt, hanem csak egymás mellett vagytok?
Az első szexig mindenki fehér lovas herceg. Talán még az első egy-két hónapban is.
Aztán rájönnek páran, hogy vannak szürke hétköznapok, problémák, illetve más nők. Ők azok, akik a puncidra utaztak.
Mások úgy fogadnak el, ahogy vagy, megoldást keresnek és nem kifogást. Neked ilyen emberre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!