Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Eleinte úgy nézett ki, hogy angyon bejövök neki, mostanra alábbhagyott a lelkesedése, és nem értem az okát.
Hidd el, meg lehet sajnos ez alapján ítélni az emberek többségét. Tapasztalat... rengeteg 15 év alatti "ismerősöm" van msn-en (példának okáért), akikkel egyszerűen képtelen vagyok beszélgetni. Viszont az "idősebb" osztálytársakkal, netes barátokkal tudok beszélgetni rendesen... véletlennek kicsit érdekes...
És máshol is azt tapasztalom nap mint nap, hogy a 14 év körüli korosztály a totálisan igénytelen ilyen szempontból.
Na, akkor ki a hülye? -.-
Nem látom értelmét, hogy ezen vitatkozzunk.
Nézd, hidd el, hogy én a tanulmányaimmal, és a munkámmal kacsolatban mindig igényes vagyok. Ebben a pár sorban tényleg volt pár gépelési hibám, de szerintem emiatt igazán nincs okod elítélni, a fiatalabb korosztályból valókról csak annyit mondanék, hogy valóban sok az éretlen, de emiatt nem hiszem, hogy el kell őket ítélni, ugyanis csak saját korosztályuknak megfelelően viselkednek, és általánosításokról se beszéjünk, mert 15 és 19 éves tuskó emberek is léteznek. Remélem mostmár erre a hangvételű üzenetemre hasonló stílusút kapok.
További szép napot!
Jajj, ezen az oldalon ez jellemző:( mindenbe mindig beleszólnak:S Nem mindegy neked hogy írja???
Amúgy lehet hogy a fiúnak tetszik egy másik csaj, és most össze van zavarodva hogy melyikőtöket válassza. Vagy nem tom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!