Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éltem,kevesebb lennék?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. Hamar kezdődött a felnőtté válásom,mind ismerjük azt a szitut mikor egy alkoholista apa megkeseríti a gyerek vagy gyerekek életét. Bár csak hallásból ismernem ezt de nem.

Konkrétan suli után 19 éves elkezdtem dolgozni hogy Anyum s a Hugom és én albérletet választva nyugodt légkört megtapasztalása végett. A traumák adottak,nem indít ezzel az ember,19 évesen lettem egyben férj apa s gyerek,100x is így tennék. Viszont ez idő alatt még rengeteg olyan dolog történt ahol helyt kellett állni s menni előre. Igazából 23 évesen nem volt nagyon senkim még párkapcsolat terén,barátok eltávolodtak. Kicsit úgy érzem kimaradtam sok mindenből,talán kevesebb is vagyok. Ha elmegyek ismerkedni vagy más társaság,mindenki mesél élmenyekről,kavarásokról, utazásokról s ilyenkor jön az az érzés talán nem éltem eleget s kevesebb vagyok. Lehet ez már valaha is máshogyan? Hogyan lehet ezeket a gátlásokat levetkőzni?

dec. 11. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kevesebb. Verd ki a fejedből.
dec. 11. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szempontból több vagy, mint mások, érettebbnek kellett lenned a korodnál. De fiatal vagy, próbáld meg a régi kapcsolataidat újjáéleszteni, vagy újakat találni. Csak tudd,hogy nem vagy kevesebb.
dec. 11. 16:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.
dec. 11. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagy. Ne viccelj, előtted az élet!
dec. 11. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

23 az semmi! manapság 30 felett szokás csak házasodni, még bőven van időd kiélni magad. Ezt tedd is meg, de csak ésszel ;)

(48F)

dec. 11. 19:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen kiélésre vágyom,inkább szeretetre,lehet már már túlságosan is😂
dec. 11. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Te nyertél! Nem kell besz.rni, 30-40 évesen látni fogod, hogy megnyerted az egész életet! Becsüld meg a feleségedet, neveld a gyerekedet, a legjobb történt veled! Fiatalon házasodni, szülőnek lenni, nincs annál nagyobb áldás! Felnőnek a gyerekekek, és ti még mindig fiatalok vagytok.

F41

dec. 11. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!