Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratnőm túl konzervativan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőm túl konzervativan öltözködik.Hogy vegyem rá, hogy egy kicsit változtasson ezen?

Figyelt kérdés

A párom tanár és túlságosan konzervativ az öltözködése.

Már majdnem hogy asszexualitást vállt ki belőlem, pedig egyébként jó alakja van.

Megsérteni nem szeretném, de egy pici változás jól jönne.

Ötletek?

Köszönöm.

dec. 10. 08:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
58%
Komolyan hihetetlenek vagytok. Gondolom a sajat penzet kolti ruhara, a munkahelyere nem oltozkodhet p.csasan. Voltal mar boltban? Tudod mennyibe kerulnek a ruhak? Ha nem tetszik a stilusa, menj el vele es vedd meg neki azt, ami tetszene neked. Ja, az nem tetszik, akkor aranyaso, csak a penzed miatt van veled?
dec. 10. 11:27
 12/39 anonim ***** válasza:
70%
Sulikban dresscode van a tanároknak. Nem véletlenül. A magánéletében hogy öltözködik? Ugyanúgy?
dec. 10. 11:28
 13/39 anonim ***** válasza:
42%
#12 Jó eséllyel a magánéletben is így öltözködik, mert jaj, valamelyik szülő vagy tanítvány meglátja, és akkor összedől a világ, egy tanárnő nem lehet csinos és szexi.
dec. 10. 11:38
 14/39 anonim ***** válasza:
78%
#13 egyáltalán nem biztos. Nekem is vannak tanár ismerőseim, és egyik se ragad benne a “tanár szerepben”.
dec. 10. 11:41
 15/39 anonim ***** válasza:
32%

#14 Én azt látom, hogy a többség hajlamos benne rekedni. Mégpedig az olyan emberek ítélete miatt, mint #4-es és az őt felpontozó tömegek:

"Ennek is a rí. bancos külsejű kell"

Aki nem rejtegeti ezerrel, hogy jó alakja van, neadjisten időnként érezhetően csinos és szexi, az az irigy nők szemében r.bancos.

dec. 10. 11:43
 16/39 anonim ***** válasza:
30%

"Szupi, hogy nem a személyisége miatt szereted. Megd*gni úgyse ruhában fogod..."

Ne mondd, hogy neked tök semleges, ha a pasid mondjuk melegítőben vagy száz évvel ezelőtti ruhákban jön a randira. Amúgy pedig az is a személyiségedhez tartozik, hogy mit szoktál viselni. Amúgy meg nem vagyunk mi muszlimok, a férfiak többségének bejön, ha egy csinos és szexi nő a párja, nem pedig takargatja magát apácaruhában.

dec. 10. 11:46
 17/39 anonim ***** válasza:
86%
#15 én nem gondolom így, de persze mindenki másra asszociál. Így hogy nem lehet tudni, hogy mi számít a kérdező szerint “konzervatív” öltözetnek valaki azonnal nagy zsákruhákra, vagy aggszűz könyvtáros kinézet jut eszébe, nekem meg csak annyi, hogy nincs kint mindene, nem hord mélyen dekoltált ruhákat, vagy nagyon szűk, vagy rövid ruhákat. És persze a két véglet (ribi és aggszűz) között azért nagyon sok minden van. Ezért ilyen következtetéseket én nem vonnék le.
dec. 10. 11:47
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, én teljesen megértem. Amikor a jó alakú nőd örökké takargatja magát, az olyan érzés, mintha lenne egy Ferraritok, de sohasem mennétek vele sehova, csak állna az utcán, mígnem sok év múltán el nem kezdi enni a rozsda. A hab a tortán, amikor meglátod a régi fotóit, hogy 18-20 évesen, amikor még nem volt besülve, mennyivel vadítóbb cuccokat hordott.

Azon túl, hogy elmondod neki, hogy örülnél egy kicsit csinosabb nőiesebb szexibb öltözéknek, legalább otthon vagy amikor kettesben nyaraltok, mást nem nagyon tudsz tenni. A jövőben kerüld el azokat a nőket, akiknek a munkájuk révén sokat kell adni a kicsinyes kispolgárok véleményére. Meg azokat is, akik vérig sértődnek, ha a párjuknak a külső is számít, nem csak a belső.

dec. 10. 11:56
 19/39 anonim ***** válasza:
26%

Még egy kis finomítás a #18-hoz: "otthon" alatt semmiképp sem arra gondolok, hogy öltözzön ki minden áldott nap. Hanem egy-egy különlegesebb otthoni alkalommal. Illetve ami a hétköznapokat illeti, kereshettek olyan cuccokat, amiket kényelmesnek érez, de egyúttal mindketten csinosnak találjátok őket. Például lógós mackóalsó helyett egy cicanadrág, ég és föld a különbség.

És remélem, azt le se kell írnom, hogy remélhetőleg te is szívügyednek tartod az ő igényeit és készséges vagy felé, ahogy egy kölcsönös párkapcsolatban szokás.

dec. 10. 12:04
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem is vannak tanár ismerőseim, és egyik se ragad benne a “tanár szerepben”."

Nekem olyan is van, aki még strandra se mer menni, mert meglátják.

dec. 10. 12:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!