Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végig olvastam pár gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végig olvastam pár gyakori kérdéses fonalat és egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg bennem, miért mindig mindenért a férfiak a hibásak?

Figyelt kérdés
de komolyan nézz meg random 10 kérdést ebben a témában és változatos módon vannak következetesen a férfiak beállítva mindenféle rossz tevőnek, de amint egy női hibáztatás lenne, akkor azonnal a felmentések százai jelennek meg átfordítva a férfira. Ajánlom mindenkinek, már erősen komikus így nézve ez a témakör, gyakorlatilag kivétel nélkül mindig minden erre van kifuttatva, az egyetlen kivétel mikor egy nő is lehet hibás az az egy párkapcsolati felállás mikor a nő egy szerető aki tud arról, hogy a férfi házas, de szabadon várom azt a témakört amikor egy nő nemű is képes hibás lenni egy bármilyen párkapcsolati felállásban, témában, bármiben, kíváncsian várom, surprise me

dec. 8. 22:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%

Igen, te vagy a hibás. De most ennek mi köze van ahhoz, hogy férfi vagy-e vagy sem.

Hagyjuk már ezt.

dec. 9. 18:07
 22/28 anonim ***** válasza:
63%

20

Igen, te vagy a hibás. Szelektiven válogatsz és írsz ki légből kapott kérdéseket. Pl. ma konkrétan volt egy kérdés, ahol a pasinak adtak igazat, hiába kent le egy pofont a nőnek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Többet nem keresgélek, mert felelsleges. Te ragaszkodsz a csőlátásodhoz.

dec. 9. 19:14
 23/28 anonim ***** válasza:

Azért 22-es ez egy nagyon szélsőséges példa. Itt csak a teljesen elmebetegek mentenék fel a nőt, egy ilyen kérdés alatt, annyira egyértelmű a helyzet. És mint látod még van is rá példa! Már kapásból egy négy pipás megjelent ott, és megpróbálta a férfi nyakába varrni az egészet. Na most csomó hasonló kérdésben volt, hogy megjelenik 2-3 ilyen erőszakos és férfigyűlölő, elmebeteg nő, elkezdi úgy csűrni csavarni, hogy a minimálisan is kevésbé fekete fehér kérdésben is a férfit hozza ki bántalmazónak, a nőt pedig áldozatnak. És EZ itt a nagy probléma, ez terjeng az oldalon, és sokszor az ilyen válaszokat nők felpontozzák, sőt még állnak bele ők is az áldozathibáztatásba.

Egyébként sok esetben ha nő idióta, a többi nő is le fogja szólni, sőt kiossza. Láttam már én is ilyet, ez lenne a normális. De sok másik esetben meg pontosan ez a jelenség van, amiről írtam. Csakis attól függ kik keverednek oda, és mennyire érzik magukat megszólítva. Pl megjelenik pár agresszív elmebeteg nő, és kiforgatja, és láttam már kérdéseket tönkrevágni így, áldozathibáztatva, hogy a férfit szidták kánonba, miközben a nő volt a hunyó. És a nőt meg áldozatnak próbálták kihozni.

És hogy mennyire létező is ez a jelenség, hát elég sok itteni nőnek is szemet szúrt már. Utóbbira hoznék én is egy példát, mert kifejezetten jól esett olvasni!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Tessék, 34-es válasz. És az ügyelet elmebeteg 79%os nő még azt is lepontozza, mint sok más hasonló esetben. Egyébként ott is meg lehet nézni a kérdés alatt, micsoda kiforgatások és áldozathibáztatások folynak. Csak mert férfi az áldozat, és nő az elkövető.

dec. 9. 19:41
 24/28 A kérdező kommentje:
#22 igen ez arra jó példa, hogy kizárólag szélsőséges esetekben adnak férfinak igazat, tehát pontosan bizonyítottad amit állítottam 😂
dec. 10. 10:58
 25/28 A kérdező kommentje:
#22 amúgy már a beírásod is sejteti, hogy egy férfigyülölő lehetsz, hiszen azt kihagsúlyoztad amit, de azt elfelejted leírni, hogy a nő gyakorlatilag zsarolta, kihasználta, terrorizálta és agyonverte a férfit 😂 képmutatás teteje lehet ami a fejedben él, ha te egy ennyire extrém elmebeteg kérdést bírtál csak ide citálni, ennél több bizonyíték nem is kell, hogy teljes mértékben alátámaszd az állításom, köszönöm 😂
dec. 10. 11:02
 26/28 anonim ***** válasza:
22%

Te mi a f*szról beszélsz??? Egy olyan hazassagban élek, ahol MINDENÉRT én vagyok a hibás. Nem takaritok eleg jol, nem rakok rendet elég jól (az anyja kisemmizte, uh 40 negyzetmeteren kéne elférnünk az összes cuccunkal, szekrény nincs!!! ) nem mosogatok el elég jól, semmit nem csinálok elég jól! SEMMIT. A főztömet nem fikázza egyedül (megjegyzem, naponta főzök, frisset, és a reggelit vacsorát is elé teszem (majd minden nap elmosogatok, (nem jól)! Ha lever valamit, az csak miattam lehet, mert én raktam rossz helyre.

Szóval megint megkérdezem. TE mi a f*szról beszélsz???

dec. 10. 13:29
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 én általános jelenségről beszélek, te meg a saját kis döntéseidről, válllalj felelőséget talán érte, mert te választottad. Próbálj meg legközelebb elsajátítani a szövegértelmezést és aztán szólj hozzá dolgokhoz...
dec. 11. 02:34
 28/28 anonim ***** válasza:

27

Ezt látom magam körül is...

dec. 15. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!