Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végig olvastam pár gyakori kérdéses fonalat és egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg bennem, miért mindig mindenért a férfiak a hibásak?
Figyelt kérdés
de komolyan nézz meg random 10 kérdést ebben a témában és változatos módon vannak következetesen a férfiak beállítva mindenféle rossz tevőnek, de amint egy női hibáztatás lenne, akkor azonnal a felmentések százai jelennek meg átfordítva a férfira. Ajánlom mindenkinek, már erősen komikus így nézve ez a témakör, gyakorlatilag kivétel nélkül mindig minden erre van kifuttatva, az egyetlen kivétel mikor egy nő is lehet hibás az az egy párkapcsolati felállás mikor a nő egy szerető aki tud arról, hogy a férfi házas, de szabadon várom azt a témakört amikor egy nő nemű is képes hibás lenni egy bármilyen párkapcsolati felállásban, témában, bármiben, kíváncsian várom, surprise medec. 8. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Általában a férfi a hibás ha tönkremegy egy párkapcsolat!
Általában a nő a hibás ha tönkremegy egy párkapcsolat!
26 szavazat
1/28 anonim válasza:
Amiért a bűnözési statisztikákat is a férfiak vezetik. Méghozzá minden területen, torony magasan. Ezzel a férfiaknak lenne dolga, nem a nőknek.
2/28 anonim válasza:
Pl nök nem b*sznak férle, (ritkábban) mig a ferfiak elég gyakran
3/28 anonim válasza:
Nem mindig a férfi a hibás. Én is tettem ma fel egy kérdést, egy olyan választ sem kaptam, hogy a párom lenne a hibás a fennálló problemaert. Én magam sem gondolom úgy, hogy O tehetne bármiről is.
4/28 anonim válasza:
"Amiért a bűnözési statisztikákat is a férfiak vezetik. Méghozzá minden területen, torony magasan. Ezzel a férfiaknak lenne dolga, nem a nőknek."
Tehát minden férfi bűnöző lenne? Így már jogos ellenük azt csinálni, amit a kérdés taglal? Kollektív bűn? Vagy miért mondod ezt? Nem úgy volt, hogy az itteni nők kikérik maguknak a legkisebb általánosítást is? Mi meg sokszor a bűnözőkkel, bántalmazókkal, mindenféle primitív ösztönlényekkel vagyunk szándékosan összemosva, és egy kalap alá véve ezen az oldalon. Csupán a nemünk miatt, igen sok esetben minden alap nélkül. Nem ezt hívják sovinizmusnak?
5/28 A kérdező kommentje:
#1 ez hogy jön ide? Ennyi erővel az technológiai felfedezések listáját is férfiak vezetik, de mi köze lenne bármelyiknek is a kérdéshez? 😂
dec. 8. 23:49
6/28 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mi van a kérdésben. Belinkelhetnél pár példát.
7/28 anonim válasza:
Csak nézd kiket választanak a nők és meg is válaszoltad a saját kérdésed. Nekik férfi kell tehát a nők szemében lefordítva ez annyit tesz: önelégült, nagyszájú barom, aki le se szarja a barátnőjét. Megszületik a gyerek, aztán jönnek a felvázolt tulajdonság ellentétei férfiakból. Ez a forgatókönyv. 35 év felett ezért nem keresek senkit, mert tudom, hogy csak apát keresnek a gyerek mellé. Nekem pedig nem kell lízinggyerek, de már saját sem.
8/28 anonim válasza:
7, én pont azért nem keresek 35 felett férfit, mert azt hiszik, nem akarnak gyereket, aztán 50 évesen kapuzárnak, és rájuk jön, hogy mégis tovább kell adni az átlagos génjeiket.
9/28 anonim válasza:
Kapuzárás? Nálam biztos nem. Túlságosan nyugodt életem van ahhoz, hogy felkavarjam. 50 és 60 év közt repülne ki a gyerek a házból. Szóval még nem fordulna a fejemben. A lakóparki lakásomat még nem adnám el, hogy nagyobb családi házba költözzek a gyerekért.
10/28 anonim válasza:
Pont, hogy nem a szerető a hibás, amiért (hím)r.banc a foglalkt fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!