Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végig olvastam pár gyakori...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végig olvastam pár gyakori kérdéses fonalat és egyetlen egy kérdés fogalmazódott meg bennem, miért mindig mindenért a férfiak a hibásak?

Figyelt kérdés
de komolyan nézz meg random 10 kérdést ebben a témában és változatos módon vannak következetesen a férfiak beállítva mindenféle rossz tevőnek, de amint egy női hibáztatás lenne, akkor azonnal a felmentések százai jelennek meg átfordítva a férfira. Ajánlom mindenkinek, már erősen komikus így nézve ez a témakör, gyakorlatilag kivétel nélkül mindig minden erre van kifuttatva, az egyetlen kivétel mikor egy nő is lehet hibás az az egy párkapcsolati felállás mikor a nő egy szerető aki tud arról, hogy a férfi házas, de szabadon várom azt a témakört amikor egy nő nemű is képes hibás lenni egy bármilyen párkapcsolati felállásban, témában, bármiben, kíváncsian várom, surprise me

dec. 8. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Általában a férfi a hibás ha tönkremegy egy párkapcsolat!
Általában a nő a hibás ha tönkremegy egy párkapcsolat!
26 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
62%
Amiért a bűnözési statisztikákat is a férfiak vezetik. Méghozzá minden területen, torony magasan. Ezzel a férfiaknak lenne dolga, nem a nőknek.
dec. 8. 22:34
 2/28 anonim ***** válasza:
50%
Pl nök nem b*sznak férle, (ritkábban) mig a ferfiak elég gyakran
dec. 8. 22:46
 3/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem mindig a férfi a hibás. Én is tettem ma fel egy kérdést, egy olyan választ sem kaptam, hogy a párom lenne a hibás a fennálló problemaert. Én magam sem gondolom úgy, hogy O tehetne bármiről is.
dec. 8. 23:18
 4/28 anonim ***** válasza:
73%

"Amiért a bűnözési statisztikákat is a férfiak vezetik. Méghozzá minden területen, torony magasan. Ezzel a férfiaknak lenne dolga, nem a nőknek."

Tehát minden férfi bűnöző lenne? Így már jogos ellenük azt csinálni, amit a kérdés taglal? Kollektív bűn? Vagy miért mondod ezt? Nem úgy volt, hogy az itteni nők kikérik maguknak a legkisebb általánosítást is? Mi meg sokszor a bűnözőkkel, bántalmazókkal, mindenféle primitív ösztönlényekkel vagyunk szándékosan összemosva, és egy kalap alá véve ezen az oldalon. Csupán a nemünk miatt, igen sok esetben minden alap nélkül. Nem ezt hívják sovinizmusnak?

dec. 8. 23:49
 5/28 A kérdező kommentje:
#1 ez hogy jön ide? Ennyi erővel az technológiai felfedezések listáját is férfiak vezetik, de mi köze lenne bármelyiknek is a kérdéshez? 😂
dec. 8. 23:49
 6/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem mindegy, hogy mi van a kérdésben. Belinkelhetnél pár példát.
dec. 9. 00:03
 7/28 anonim ***** válasza:
41%
Csak nézd kiket választanak a nők és meg is válaszoltad a saját kérdésed. Nekik férfi kell tehát a nők szemében lefordítva ez annyit tesz: önelégült, nagyszájú barom, aki le se szarja a barátnőjét. Megszületik a gyerek, aztán jönnek a felvázolt tulajdonság ellentétei férfiakból. Ez a forgatókönyv. 35 év felett ezért nem keresek senkit, mert tudom, hogy csak apát keresnek a gyerek mellé. Nekem pedig nem kell lízinggyerek, de már saját sem.
dec. 9. 00:22
 8/28 anonim ***** válasza:
20%
7, én pont azért nem keresek 35 felett férfit, mert azt hiszik, nem akarnak gyereket, aztán 50 évesen kapuzárnak, és rájuk jön, hogy mégis tovább kell adni az átlagos génjeiket.
dec. 9. 00:24
 9/28 anonim ***** válasza:
53%
Kapuzárás? Nálam biztos nem. Túlságosan nyugodt életem van ahhoz, hogy felkavarjam. 50 és 60 év közt repülne ki a gyerek a házból. Szóval még nem fordulna a fejemben. A lakóparki lakásomat még nem adnám el, hogy nagyobb családi házba költözzek a gyerekért.
dec. 9. 00:32
 10/28 anonim ***** válasza:
12%
Pont, hogy nem a szerető a hibás, amiért (hím)r.banc a foglalkt fél.
dec. 9. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!