Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végig olvastam pár gyakori kérdéses fonalat és egyetlen
egy kérdés fogalmazódott meg bennem, miért mindig
mindenért a férfiak a hibásak?
Figyelt kérdés
de komolyan nézz meg random 10 kérdést ebben a témában és változatos módon vannak következetesen a férfiak beállítva mindenféle rossz tevőnek, de amint egy női hibáztatás lenne, akkor azonnal a felmentések százai jelennek meg átfordítva a férfira. Ajánlom mindenkinek, már erősen komikus így nézve ez a témakör, gyakorlatilag kivétel nélkül mindig minden erre van kifuttatva, az egyetlen kivétel mikor egy nő is lehet hibás az az egy párkapcsolati felállás mikor a nő egy szerető aki tud arról, hogy a férfi házas, de szabadon várom azt a témakört amikor egy nő nemű is képes hibás lenni egy bármilyen párkapcsolati felállásban, témában, bármiben, kíváncsian várom, surprise me
9, legyen úgy. Én azt veszem észre, hogy sok férfi 40-50 felett tervez apuka lenni. Sokan tudatosan, de vannak akiket hirtelen csap meg a halandóság szele, és nagyon kapkodnak, hogy valami maradandót alkossanak. És ez lesz a nyálas szájú Ödönke.
dec. 9. 02:12
12/28 anonim válasza:
Majd a testvéreim továbbadják a gént. Amit a szüleimtől kaptam, azt a tesóim is megkapták. A halandóság széle nálam ott fog jelentkezni, hogy nonstop rosszlányokat keresek neten.
dec. 9. 04:43
13/28 anonim válasza:
Szerintem mindkettő hibás. Tök mindegy, hogy mennyivel jobban (statisztikára amúgy se adok) mert mindkettő hunyó.
dec. 9. 07:24
14/28 anonim válasza:
Nem, mindenki lehet hibàs, a kontextus adja.
dec. 9. 11:38
15/28 anonim válasza:
Ide többnyire nem boldog párkapcsolatban élő emberek válaszolgatnak, ezért van ez a jelenség! Amúgy férfiaktól is jön ám nőket mocskoló válasz nyugodj meg. Napi szinten megy a két nem közti egymásramutogatás, gyűlölködés, hogy ki, miért, milyen szemét és hogy nem lehet normális nőt/férfit találni!
dec. 9. 11:38
16/28 anonim válasza:
Szerintem szelektíven olvasol. Én meg pont azt látom, hogy mindenért a nők a hibásak. Adott egy magányos, rideg, csúnya, csóró, igénytelen incel, és ki van akadva, hogy neki nem küld a Nőelosztó Bizottság valami csodaszép nőt. Vagy ha nem is küldenek neki, miért utasítják el őt a nők, micsoda szemétség, hogy egy szép nő nem áll le egy ronda férfival, mégis ezt hogy képzelik?!
Egyébként a válások nagy részét a nők kezdeményezik.
dec. 9. 12:42
17/28 A kérdező kommentje:
#16 fordítva történik a dolog, nem szelektíven olvasok, hanem csak olvastam és mikor a 16 kérdésnél 16x a férfi volt a hibás akkor is amikor egyértelműen nem, sőt random emberek a kérdésben nem leírt dolgok sorát proejktálják a férfiakra, akkor elkezdtem többet olvasni immer szelektíven a puszta szórakozás kedvéért, hogy na vajon most hogyan csavarják ki a legabszurdabb szituációkban is, hogy a férfi legyen a hibás, igazából így nézve nagyon vicces ez a témakör, mert előre tudom a közösség válaszát, de a "fordulatok" abszurd projekciók amit a seggükből rángatnak elő emberek a férfiak ellen nagyon szórakoztatók 😂 persze extra vicces lenne ha egyetlen egy olyat is látnék amikor nem ők a hibásak, de ilyet eddig nem találtam 😂
Nem igazán a férfiakat fikázzák itt, szerintem akkor is szelektíven olvasol. Ha a megcsalás témakörét nézegeted, akkor lehetséges, hogy ott a férfiak a hibásak, de általában ők is azok, akik félrelépnek.
dec. 9. 14:48
19/28 anonim válasza:
Vicces vagy kérdező. Halandzsazol konkrétum nélkül.
dec. 9. 15:26
20/28 A kérdező kommentje:
#18 #19 egyszóval azt mondjátok én vagyok a hibás 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!