Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi mindig halogatja a hívàst?
Hogyan reagàlnàtok ha a férfi akivel ismerkedtek halogatja a hívàst? Pl megbeszèlitek hogy 3-kor videòhívàsban beszéltek majd mondja nem jó lehetne-e 4-kor, persze 4előtt ír hogy 4-re nem ér haza lehetne-e 5?
Vagy hazaét és ír hogy kell mèg neki 30 perc mert összedob egy vacsit
Nem ez az első ilyen alkalom
Nem tudtunk talàlkozni munka miatt
Inkàbb a kèrdès hogy hogy kezeljem eut. Viselkedèse nem fair szerintem
#1-es vagyok megint.
Egyébként az nem lett volna fair részéről, ha egyáltalán nem is jelentkezik, hogy nem ér haza a megbeszélt időpontra. Az már inkább okot ad az aggodalomra, ha ez tényleg nem az első eset. Vagy csak nincs ráfeszülve annyira erre a videótelefonozás témára, mint te. A találkozás egyáltalán nem is merült fel részéről sem? Mert ha a munkára van fogva, hogy amiatt nem tudtok találkozni, akkor később sem fogtok, mert ez lesz az indok? Ha ő nem tartja fontosnak, hogy személyesen is megismerjétek egymást, akkor azt miért tartaná fontosnak, hogy 3-tól videóhívogathassátok egymást?
Eléggé bizonytalannak tűnik nekem ez a dolog.
Nade hogy miért lettem egyből lepontozva, azt nem értem, de oké :D Nem ártó szándékkal szóltam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!