13hetes vagyok, és még mindig halogatja a rákszűrést az orvos?
Azt mondta utolsó 2alkalommal is, hogy majd legközelebb.
Szerintem fertőzésem is lehet, mert picit sok és kellemetlen szagú a folyásom is.
Menjek át másik orvoshoz?
A folyásomra azt mondta az teljesen jó, ha sok van, mert soknak kell lennie.
De én érzem, hogy néha nem jó illata van, de nem viszket meg semmi...
Szerintetek?
Így ezáltal nem lehet felszálló fertőzés? Babámnak így baja lehet, nem?
Nem akarom húzni, inkább elmegyek magánba, de oda is 3hét minimum a bejutási idő...
Vagy menjek el hüvelyváladék tenyésztésre?
A folyás miatt keress mást.
De amúgy a rákszürés nekem is csúszott. Pont esedékes volt de terhes lettem és többször véreztem így kitolódott valamikor a 16.héten lett megcsinálva.
Miután kiderült, hogy terhes vagyok, azelőtt 1-2hónapja kellett volna rákszűrésre mennem. (November vége) De kolléganőim pozitiv covid tesztje miatt 2*10napot voltam karanténba, majd utána karácsony, a családban halál eset... így teljesen elcsúszott, és igazából úgy voltam nem késő... de a Baba előbb jött, mint szerettük volna, ezért sem tudtam felkészülni úgy.
Első alkalommal is panaszkodtam zavaró,darabos hüvely folyásra, egy ph visszaállítót írt fel, de nem vizsgált meg. Rákszűrést eddig 2x eltolta, hogy majd...
A védőnő kérdezte, mondtam, hogy majd most csinál, de nem csinált... 🤷♀️
Elvileg most megyek 2-3hét múlva újra hozzá, akkor már meg
Kellene csinálnia, nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!