Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos számodra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos számodra, hogy a párod érzelmileg támogasson?

Figyelt kérdés
Hogyha van valami lelki bajod közösen oldjátok meg? Tudsz rá számítani nehéz helyzetben? Illetve szerintetek mennyire várható el ha például valakinek pánik beteg a párja, hogy meghallgassa őt ha erről akar beszélni? Már jó pár éve kijött nekem aztán hol enyhébb, hol durvább, mostmár szerencsére a rohamot kiváltotta a szorongás. Így már megtanultam kezelni, nem félek tőle. De volt idő mikor akadályozott a munkámban, heti szinten többször volt rohamom. Elmondtam páromnak, de először nem értette és hisztinek könyvelte el. Aztán már elhitte, hogy több ez annál, viszont nem kérdezte hogy vagyok, nem éreztem sok támogatást, mivel ő nem tud segíteni. Ami igaz is, de akkor is jól esett volna ha mellettem áll. Ti hogy látjátok ilyen esetben ha a párotokkal lenne ez a helyzet tudnátok támogatni?
dec. 5. 10:10
1 2
 1/16 gergelice16 ***** válasza:
100%
Egy közösség vagyunk. Természetesen abban támogatom, amiben csak tudom, pláne ha neki nehéz időszaka van. És persze ő is mindig támogat engem. Erről szól a szeretet, hogy nem magunkért, hanem egymásért élünk.
dec. 5. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fontos nagyon, hogy támogatva érezzem magam és èn is támogassam ilyen értelemben a másikat. Nàlam red flag, akiben annyi empátia nincs, hogy hisztisnek tart a szorongásaim miatt.
dec. 5. 10:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon, ez alapvető eleme egy párkapcsolatnak.
dec. 5. 10:25
 4/16 Fragments of Fantasy ***** válasza:
57%
Régen fontos lett volna, és azt is gondolom, hogy egy boldog kapcsolatban ez nélkülözhetetlen. De mivel annyi rosszat kaptam emiatt és ezen a téren már úgy vagyok vele, hogy inkább megoldom én magam és senkitől sem várok el támogatást.
dec. 5. 10:39
 5/16 anonim ***** válasza:
4%

Nem igazán fontos. Meg kell tanulnom egyedül boldogulni. A párom ugyanis bármikor leléphet, én meg egyedül maradok, aztán mehet a sírás-rívás.

Az érzelmi támogatás mindenkinek jól esik, de aki arra alapoz, vagy rosszabb esetben attóp függ, az tévúton jár.

dec. 5. 11:14
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Fontos persze,de ha napi szinten van valami baja,azon nyilván csak szakember tud segíteni.Faraszto tud lenni lelkileg a párnak is,ha mindennap a másik bajait kell hallgatni.
dec. 5. 11:33
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Alap dolgok...
dec. 5. 11:37
 8/16 gergelice16 ***** válasza:
100%
#6 Még ha nem is tudsz rajta segíteni, tudod éreztetni, hogy támogatod. Esetleg tudod arra buzdítani, hogy menjen el szakemberhez, ha tényleg szüksége lenne rá. A támogatás nem azt jelenti, hogy minden gondját megoldod. Csupán azt, hogy szereted, és ezért érte dolgozol.
dec. 5. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Fontos, hogy kialakuljon egy érzelmi kapocs közöttünk és hogy támogasson, igen.
dec. 5. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon. Miért vagyunk együtt, ha nem támogatjuk egymást? Ez alap.
dec. 5. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!