Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok meg a barátnőtöknek azt, hogy ideje lenne vagy befejezni, vagy ott hagyni az egyetemet?
Pénzügy és számvitel alapszakot kezdett el 2018 szeptemberben, és még mindig csinálja, még a szakdolgozatot sem kezdte el írni, én előtte 1 évvel kezdtem el ugyan azt a szakot, de azóta már a mesterszakot is befejeztem, elköltöztem otthonról, és dolgozom.
Ő meg továbbra is ilyen szotyipénzes diákmunkákon dolgozik, nem tud 1-ről a 2-re jutni, és most is az helyett, hogy valamelyik tárgyára készülne ami miatt csúszott, pulcsikat válogat, hogy jövő héten melyik karácsonyi ronda pulcsijában menjen el az egyetemi ronda pulcsis fotózásra.
Az egész egy vicc, jó lenne ha tervezhetnénk közös jövőt vagy valami, azt sem értem, hogy 25 évesen miért ez a fontosabb neki.
6
Sajnos nem. Bár van egy jogszabály, hogy max. a rá előírt időtartam 1,5-szereséig járhat, utána kiteszik. De mivel ugyanúgy bejutna megint, megkapná a felmentéseket a (valami csoda folytán) letett vizsgákból, ezért lényegében ugyanott tartana az eltanácsolás után fél-egy évvel, csak dolgoztak és adminisztráltak a TO-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!