Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondanátok meg a barátnőtöknek azt, hogy ideje lenne vagy befejezni, vagy ott hagyni az egyetemet?
Figyelt kérdés
Pénzügy és számvitel alapszakot kezdett el 2018 szeptemberben, és még mindig csinálja, még a szakdolgozatot sem kezdte el írni, én előtte 1 évvel kezdtem el ugyan azt a szakot, de azóta már a mesterszakot is befejeztem, elköltöztem otthonról, és dolgozom.
Ő meg továbbra is ilyen szotyipénzes diákmunkákon dolgozik, nem tud 1-ről a 2-re jutni, és most is az helyett, hogy valamelyik tárgyára készülne ami miatt csúszott, pulcsikat válogat, hogy jövő héten melyik karácsonyi ronda pulcsijában menjen el az egyetemi ronda pulcsis fotózásra.
Az egész egy vicc, jó lenne ha tervezhetnénk közös jövőt vagy valami, azt sem értem, hogy 25 évesen miért ez a fontosabb neki.
ma 10:42
1/6 anonim válasza:
A kérdés az, hogy ha te ennyivel különbnek érzed magad a barátnődnél, miért vagytok együtt? Miért neked kéne helyette dönteni, hogy ő mit és mikor fejezzen be?
2/6 anonim válasza:
Lehet kicsit gáz, hogy még nem fejezte be...de sztm neki jó így. 25 éves, nincs elkésve.
3/6 anonim válasza:
"Julcsi! Én komolyan tervezek veled, ha te is velem, akkor szedd össze magad és fejezd végre be az egyetemet vagy engedd el és keress normális munkát, mert én már nem akarok éveket várni."
4/6 anonim válasza:
Mondd meg neki egyenesen, hogy te szeretnél már közösen felnőtt életet élni és haladni előre az életben, de így nem lehet tervezni. Arra viszont számíts, hogyha neki ez így láthatóan komfortos és 6 év alatt nem érzett különösebb késztetést arra, hogy befejezze, amit elkezdett, akkor az élet más területeihez, a munkához is így fog hozzáállni. Jó eséllyel csak tengeni-lengeni fog és legfeljebb a te noszogatásod hatására kapja össze magát kicsit (vagy arra sem).
5/6 anonim válasza:
Személy szerint már nem lenne a párom. Látni, hogy lusta mint a disznó.
6/6 anonim válasza:
De ennnyi idő után nem tanácsolják el automatikusan az embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!