Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdődő kapcsolatnál, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik, előtte eldugjátok a hűtőből, amit nem akartok, hogy meglássa és megegye?

Figyelt kérdés
Pl edzéshez előre kiadagolt étel, drága étel, stb.

szept. 8. 09:51
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
szept. 8. 09:54
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
Ha engem hívsz a piát kell eldugni. A lazacra nem mozdulok rá, nem kívánom.
szept. 8. 09:54
 3/39 anonim ***** válasza:
74%

Ezt a kérdést is egy pasi írta ki.

Egy nő előző nap elmegy bevásárolni, és reggel felkel megcsinálni a reggelit.

És akkor most böfögd ide, hogy mit teszünk egy kapcsolatba a p1nán kívül. Köszönöm.

szept. 8. 10:06
 4/39 anonim ***** válasza:
85%

3

Ez a lazacos pasi.

szept. 8. 10:11
 5/39 anonim ***** válasza:
98%
Ezt a hülyeséget... összejössz valakivel, de annyira nem bízol benne, hogy kaját dugdosol. Elképesztő!
szept. 8. 10:12
 6/39 anonim ***** válasza:
98%
Dugd el jól, köztudott, hogy a nők megérzik és felzabálják az összes lazacot. Mondjuk azért kíváncsi vagyok, hova dugdosol halat meg egyéb főtt ételt a hűtőből. Vagy van egy második, rejtett hűtőd?
szept. 8. 10:15
 7/39 anonim ***** válasza:
97%
Biztos nagyon szeretheted a lányt, ha már most ilyen önző patkány vagy vele szemben. Én mondjuk alapból nem nyúlnék be senki hűtőjébe egy kezdődő kapcsolatban, mert ez abszolút illetlenség, csak azt eszem, amivel kínálnak, de hidd el nekem te nem vagy párkapcsolatra való ember. Nem fogod sokáig bírni.
szept. 8. 10:18
 8/39 anonim ***** válasza:
65%

Nem, Én így szoktam enni a csajjal

[link]

szept. 8. 10:29
 9/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nálunk ez úgy megy, hogy megkérdezzük a másikat... Nyilván nem egy pohár víz vagy egy fél marék mogyoró elfogyasztására kérek engedélyt, de azért nem is nyitom ki random a hűtőjét és eszek meg belőle akármit. Ahogy ő sem.
szept. 8. 10:36
 10/39 anonim ***** válasza:
96%

Látom nagyon bemart az a lazac dolog....

Talán ha előre megbeszélnétek h ez meg ez edzésre van félretéve elkerülhetőek lennének a morgások.

Viszont ehhez kommunikálni kellene...

szept. 8. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!