Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik, előtte eldugjátok a hűtőből, amit nem akartok, hogy meglássa és megegye?
31: Ez nem csak haverre vonatkozik, hanem mindenkire, aki vendégségben van.
Én nem haverja vagyok anyukámnak, hanem az egyetlen gyereke, mégis mindent megkérdezek, ha az ő háztartásában bármit arrrább akarok rakni!
Ő sem nyúlhat nálam bármihez!!!
"Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik"
Az azért lehet pár napos, pár hónapos ismeretség, és 1.-2.-3.-4. látogatás a lakásban.
De többévtizedes együttélésnél is van a másiknak intim szférája!! Amibe nem nyúlkálunk bele!!
Más az, hogy nem raksz odébb valamit másnál, teszem azt nem rendezed át a polcot, tolod odébb a kanapét, meg az, hogy szabadon eszel, használod a tusfürdőt, vagy a töltőjét ( ha épp nincs rádugva semmi) a hűtő meg nem magánszféra. Az, hogy a telefonba, Facebookba egyébbe nem olvasunk bele, az magánszféra. A vaj a hűtőben szerintem nem.
De, nem vagyunk egyformák. Mindenesetre ezt se árt ezekszerint az ismerkedési fázisban tisztázni külön.
Hát én első ott alvásnál kimentem éjjel és töltöttem egy üdítőt.
Szép is volna, ha egy férfi a bugyimba mászni azt akar, de a hűtőbe nem nyúlhatok.. de szerencsére általában ennek a pasik inkább örülnek, szeretik, ha egy nő otthon érzi náluk magát.
Nem arról volt szó, hogy ihatsz-e egy pohár üdítőt, hanem megzabálhatod-e kérdés nélkül az ételét.
Gondolom te sem örülnél neki, ha a pasi kérdés nélkül megenné, amit másnapra főztél magadnak.
35. Igaz, más a kettő.
A "nem nyúlhat a hűtőmbe senki" részre reagáltam.
"Más az, hogy nem raksz odébb valamit másnál, teszem azt nem rendezed át a polcot, tolod odébb a kanapét, meg az, hogy szabadon eszel, használod a tusfürdőt, vagy a töltőjét ( ha épp nincs rádugva semmi) a hűtő meg nem magánszféra. Az, hogy a telefonba, Facebookba egyébbe nem olvasunk bele, az magánszféra. A vaj a hűtőben szerintem nem."
Szerintem még sokkal jobban!
Az, hogy van egy felszerelt háztartásom, beleértve az élelmiszert, amiket a saját pénzemen vettem, az az enyém.
Ha valaki feljön pár órára vendégségbe, akkor is.
Amivel nincs megkínálva, az az enyém továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!