Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdődő kapcsolatnál, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik, előtte eldugjátok a hűtőből, amit nem akartok, hogy meglássa és megegye?

Figyelt kérdés
Pl edzéshez előre kiadagolt étel, drága étel, stb.

szept. 8. 09:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
66%
30, na de az ember párja nem egy haver, aki kérdezgessen. Legalábbis szerintem. A húgom se kérdezget, mikor nálam van, mert nem vendég, hanem családtag.
szept. 8. 13:10
 32/39 anonim ***** válasza:

31: Ez nem csak haverre vonatkozik, hanem mindenkire, aki vendégségben van.

Én nem haverja vagyok anyukámnak, hanem az egyetlen gyereke, mégis mindent megkérdezek, ha az ő háztartásában bármit arrrább akarok rakni!

Ő sem nyúlhat nálam bármihez!!!

"Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik"

Az azért lehet pár napos, pár hónapos ismeretség, és 1.-2.-3.-4. látogatás a lakásban.

De többévtizedes együttélésnél is van a másiknak intim szférája!! Amibe nem nyúlkálunk bele!!

szept. 9. 09:26
 33/39 anonim ***** válasza:

Más az, hogy nem raksz odébb valamit másnál, teszem azt nem rendezed át a polcot, tolod odébb a kanapét, meg az, hogy szabadon eszel, használod a tusfürdőt, vagy a töltőjét ( ha épp nincs rádugva semmi) a hűtő meg nem magánszféra. Az, hogy a telefonba, Facebookba egyébbe nem olvasunk bele, az magánszféra. A vaj a hűtőben szerintem nem.

De, nem vagyunk egyformák. Mindenesetre ezt se árt ezekszerint az ismerkedési fázisban tisztázni külön.

szept. 9. 13:09
 34/39 anonim ***** válasza:

Hát én első ott alvásnál kimentem éjjel és töltöttem egy üdítőt.

Szép is volna, ha egy férfi a bugyimba mászni azt akar, de a hűtőbe nem nyúlhatok.. de szerencsére általában ennek a pasik inkább örülnek, szeretik, ha egy nő otthon érzi náluk magát.

szept. 9. 17:06
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem arról volt szó, hogy ihatsz-e egy pohár üdítőt, hanem megzabálhatod-e kérdés nélkül az ételét.

Gondolom te sem örülnél neki, ha a pasi kérdés nélkül megenné, amit másnapra főztél magadnak.

szept. 9. 17:09
 36/39 anonim ***** válasza:

35. Igaz, más a kettő.

A "nem nyúlhat a hűtőmbe senki" részre reagáltam.

szept. 9. 17:27
 37/39 anonim ***** válasza:
Nem. De alapvetően eszembe (és a barátom észébe) sem jutott volna egyáltalán turkálni a hűtőben, nemhogy onnan bármit is megenni vagy meginni. Ált. úgyis megkínáljuk a másikat azzal, amit direkt úgy vettünk.
szept. 9. 17:31
 38/39 anonim ***** válasza:

"Más az, hogy nem raksz odébb valamit másnál, teszem azt nem rendezed át a polcot, tolod odébb a kanapét, meg az, hogy szabadon eszel, használod a tusfürdőt, vagy a töltőjét ( ha épp nincs rádugva semmi) a hűtő meg nem magánszféra. Az, hogy a telefonba, Facebookba egyébbe nem olvasunk bele, az magánszféra. A vaj a hűtőben szerintem nem."

Szerintem még sokkal jobban!

Az, hogy van egy felszerelt háztartásom, beleértve az élelmiszert, amiket a saját pénzemen vettem, az az enyém.

Ha valaki feljön pár órára vendégségbe, akkor is.

Amivel nincs megkínálva, az az enyém továbbra is.

szept. 10. 12:02
 39/39 anonim ***** válasza:
Más hűtőjébe nem nyulkalunk kérdezés nélkül.
szept. 10. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!