Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik, előtte eldugjátok a hűtőből, amit nem akartok, hogy meglássa és megegye?
#16 nem értem. Hiába nyúlok be a hűtőbe már kapcsolat előtt óta, akkor is megkérdezem, ezt és ezt megehetem e. A partnered nem kérdez rá?
Egyébként annyira egyszerű, hogy megmondod neki, hogy "Figyelj, bármit ehetsz, de az a lacaz az edzéshez kell". Ennyi. Kommunikáció. Méghogy bármit dugodssunk egymás elől, szuper kapcsolat lenne.
Nem erre céloztam, de mindegy. :)
Egy macskának hiába mondod, hogy ne egye meg a lazacot.
Mondtam én már tegnap is, hogy visszatérő elmebeteg.
Ami a hűtő kérdést illeti, egy kapcsolatban szerintem nem kéne kérdezgetn8, hogy ezt, vagy azt ehetek-e. Engem nagyon zavarna, feszélyezne a dolog. Tény, hogy amiből kevés van, azt vagy nem eszem meg, vagy rákérdezek, hogy oké-e, ha megeszem, de nem fogom megkérdezni, hogy vághatok-e a kolbiból, vagy kenhetek-e vajat a szendvicsbe. Nem is látom magam előtt, hogy működik ez azoknál, akik kérdezgetik egymást.
24
Úgy működik, hogy "Te Géza, kéred a maradék krumplipürét vagy megehetem?"
Azért annyira nem bonyolult.
Nem, mert el tudom mondani, hogy légy szíves ezt meg ezt ne edd meg a hűtőből, mert más tervem van vele. A többi nem probléma, ha eszel a hűtőből.
Ja és lazac problémám sose lenne, mert nem szeretem a halat.
Én elvárom, hogy max. 2 éves kortól vendégségben ne tekintse magának az ember mindazt, amit lát, hanem kérdezze és kérje, ha valamit szeretne, illetve csak azt vegye el, amivel megkínálják. Semmiféle ajtót nem nyitogatunk vendégségben...
Csodálkoznék, ha összejövés után derülne ki valakiről, hogy 1 éves szintjén maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!