Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsolatnál, ha a barátnőtök/barátotok nálatok alszik, előtte eldugjátok a hűtőből, amit nem akartok, hogy meglássa és megegye?
Ez a lazac valami előző kérdésből jön?
Amúgy szerintem nem normális kapcsolat elején benyúlkálni egymás hűtőjébe. Nekem legalábbis nem lenne komfortos, ha a pasim random megenné a kajámat. És félreértés ne essék, szívesen adok neki bármiből, gyakran főzünk egymásnak, tényleg örömmel látom, amikor ízlik neki valamit. De azért amíg nem lakunk együtt, addig ne érezze magát ennyire otthon nálam.
És ennek megfelelően én sem eszem meg az ő ételeit az engedélye nélkül.
Ahj ez a lazacos baromság már évekkel ezelőtt is kérdezgetve volt itt.
Mi ez már? Ember, hagyd már a nőket békén, de tényleg azt egyed a lazacod egyedül..
Ezen az oldalon bevett dolog fikázni a másikat, mert esetleg két bundáskenyérnél többet merészel enni vagy mer még egy adagot szedni, de én ezzel ellentétben nem vagyok ilyen megszomorodott gyökér, hogy bárkitől sajnáljam a kaját aki nálam vendég. A páromtól meg még úgy sem.
Mondom ezt úgy, hogy most kis keddig megvan a kiadagolt kajám a hűtőben.
"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció."
Nyert aki a lazacot tippelte.
Nyereménye 200g prémium lazac.
17
Szerintem nem feltétlenül arról van szó, hogy "sajnáljuk" az ételt a másik ember elől, pusztán tiszteletlenség random megenni valamit a másik hűtőjéből.
Én örülök, hogy a barátom nem ekkora paraszt. És amúgy meg bármikor ehet nálam, gyakran főzök neki, pedig olyankor kb 3x többet ételt készítek, mint amúgy magamnak. Nincs ezzel baj, csak tartsuk tiszteletben a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!