Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tudnátok tolerálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudnátok tolerálni egy fél éves kapcsolatban ha barátnőtök tartaná a kapcsolatot az exével, illetve az exe néha ajándékokat küldene neki?

Figyelt kérdés
Biztos hogy nincs közöttük semmi olyan mert a srác 2000km-re lakik tőlünk, és az üzenetek is teljesen általánosak (párom megmutatta) és szerintem páromnak is kellemetlen a dolog, de nekem akkor is böki a csőrömet meg az ördög nem alszik.
aug. 15. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegelne ha nem fogadná el az ajándékokat tőle és tényleg csak nagy néha írnának egymásnak.
aug. 15. 17:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Elfogadta de már szólt neki többet ne küldjön neki.Igazából megnyugtatott semmi jelentősége az egésznek. Majdnem minden nap írnak egymásbak, állítólag mert nincs senkije a srácnak rajta kívül és súlyos beteg.
aug. 15. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
aug. 15. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, a barátom kapcsolatban áll a volt feleségével, eléggé irritáló. Mivel ez hosszú évek alatt, még az én felbukkanásom előtt alakult ki, nem várható el, hogy felszámolja. Gyerekük van, ez volt az oka a kapcsolattartásnak, de közben felnőtt. A ti helyzetetek más.
aug. 15. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem zavarna ...

Valahogy siman tul tudok lepni wzeker.

Sot volt h az exemnek az exnoje volt az en exem is 🤣

aug. 15. 18:12
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Az a madár aki kalickában van zárva, és a kalicka ajtó nincs nyitva hagyva, az a madár hamarabb elrepül mint ahogy te rémálmaidban gondolnád. Van egy fazon, aki 2000 km-el távolabb pár alkalommal kommunikál a melletted lévő nővel, akin erősen próbálod alkalmazni a dresszírt. szerinted meddig fog ilyen hozzáállással melletted maradni? Ha valaki megakar téged csalni, akkor ha hét lakat alatt próbálod őrizni-akkor is meg fog, de ha szabadon van hagyva, akkor hiába van nyitva a kalicka ajtaja, és hiába beszél ezer más emberrel-sosem vágyik el. Gondolkozz. A manipuláló, féltékenykedő zsarnoktól mind férfi, mind nő m indig menekül. Mert fullasztó a közeg amit teremtenek maguk körül.Miért nem bízol magadban? az egyéniségedben? a szeretetedben ami a másik felé irányul? Nálad van a probléma. Komolyan. Tudok olyanról akik 8000km-re vannak egymástól, és egyik sem csalta meg a másikat évek óta. Lehetőség égen a csillag mindkettőnél...
aug. 15. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Előre is elnézést az érzelmek fűtötte megfogalmazásért: a kedves ex takarodjon a pcsába.

Én sem tartom a kapcsolatot exekkel (bár néha rám írnak, két kapcsolat között, gondolván, hogy valami lelki szemetes vagyok), és bár volt már rá példa, amit kérdezel, ma már nem adnék ennek teret.

5. Gratulálok ehhez a szerelmi bermuda háromszöghöz.

aug. 15. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

5 vagyok

En nem tudtam h az exem a masik exemmel jart 🤣 egeszen veletlen derult ki egy haveri osszerofenes soran.

Az exem kiakadt h miert pusziztam ossze az exevel. Mondom h de hat en jartam a lannyal egy eve es jo baratok maradtunk. Erre o h de hat elottem meg o jart vele. 🤣

Az exem holt ideg volt, mi a csajjal fetrengtunk a rohogestol.

aug. 15. 18:37
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Megkérte hogy ne küldjön, de elfogadja..

Ember. Ne kérjen, hanem utasítsa el. Jézusom. Egy idegen faszi ajándékokat küld a csajodnak. Ha az én csajom reflexből nem zavarná el és tiltaná le, tuti én lépnék.

Sok nő eljátssza ezt a "jaj de hát nem tudok vele mit csinálni, ő írogat" dolgot.

Érdekes, én férfiként egy gombnyomással el tudnék bárkit tüntetni az üzenetek közül, és még magamat is azzal ha új profilt hozok létre az oldalakon.

Mindegy hogy megmutatja e, a régi emlékeik és érzelmeik ott lesznek.

aug. 15. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Zavarna.

Ő az exe akivel együtt voltak minden téren, nem egy haver.

A másikat is zavarná.

Részemről ilyen esetben a párom képtelen lezárni és túllépni az exén. Szóval addig nem is folytatnám a kapcsolatot míg ez így megvan köztük.,

aug. 16. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!