Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnátok tolerálni egy fél éves kapcsolatban ha barátnőtök tartaná a kapcsolatot az exével, illetve az exe néha ajándékokat küldene neki?
Engem nem zavarna ...
Valahogy siman tul tudok lepni wzeker.
Sot volt h az exemnek az exnoje volt az en exem is 🤣
Előre is elnézést az érzelmek fűtötte megfogalmazásért: a kedves ex takarodjon a pcsába.
Én sem tartom a kapcsolatot exekkel (bár néha rám írnak, két kapcsolat között, gondolván, hogy valami lelki szemetes vagyok), és bár volt már rá példa, amit kérdezel, ma már nem adnék ennek teret.
5. Gratulálok ehhez a szerelmi bermuda háromszöghöz.
5 vagyok
En nem tudtam h az exem a masik exemmel jart 🤣 egeszen veletlen derult ki egy haveri osszerofenes soran.
Az exem kiakadt h miert pusziztam ossze az exevel. Mondom h de hat en jartam a lannyal egy eve es jo baratok maradtunk. Erre o h de hat elottem meg o jart vele. 🤣
Az exem holt ideg volt, mi a csajjal fetrengtunk a rohogestol.
Megkérte hogy ne küldjön, de elfogadja..
Ember. Ne kérjen, hanem utasítsa el. Jézusom. Egy idegen faszi ajándékokat küld a csajodnak. Ha az én csajom reflexből nem zavarná el és tiltaná le, tuti én lépnék.
Sok nő eljátssza ezt a "jaj de hát nem tudok vele mit csinálni, ő írogat" dolgot.
Érdekes, én férfiként egy gombnyomással el tudnék bárkit tüntetni az üzenetek közül, és még magamat is azzal ha új profilt hozok létre az oldalakon.
Mindegy hogy megmutatja e, a régi emlékeik és érzelmeik ott lesznek.
Zavarna.
Ő az exe akivel együtt voltak minden téren, nem egy haver.
A másikat is zavarná.
Részemről ilyen esetben a párom képtelen lezárni és túllépni az exén. Szóval addig nem is folytatnám a kapcsolatot míg ez így megvan köztük.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!