Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan àlltok hozzà, ha az ùj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan àlltok hozzà, ha az ùj baràtnőtök màr egyszer megcsalt előttetek valakit?

Figyelt kérdés
Bennem ez valamièrt mindig rossz èrzès kelt. Nem csak csòk volt, le is feküdtek. Èn nem csaltam meg senkit.
szept. 13. 10:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Össze sem jönnék ilyennel.
szept. 13. 10:52
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Ha ezt megtudnam valakirol az ismerkedesi fazisban, nem kezdenek vele tobbet. Ez jellem kerdese. Nem gondolom, hogy a megcsalast ki lehet erdemelni, mindig a megcsalo fel donti el, hogy felre megy e vagy sem. Ha nem jo a kapcsolat, szepen szakit es ennyi. De nagyon jellemtelen dolog megcsalni valakit.
szept. 13. 10:55
 3/19 A kérdező kommentje:
Mi màr kavarunk, mèg nem jàrunk, de ez nekem is beütött. Egyszer volt ilyen kapcsolatom, annak nagyon nem lett jó vège. Lehet ezèrt is àllok ìgy hozzà. Elèggè elvette a kedvem. Ha előbb tudtam volna, szerintem nàlam sem lenne kèrdès, hogy mi lenne, de persze ez rèszben az èn hibàm is.
szept. 13. 10:57
 4/19 anonim ***** válasza:
46%

Butaság ezen kattogni.

Én ugyan nem csaltam meg senkit, de az egyik párommal érzelmileg nagyon hidegen és elutasítóan viselkedtem.

Abszolút nem jellemző ez rám, sem előtte, sem utána nem fordult elő ilyen, sem párkapcsolatban, sem egyéb helyzetben. Egyszerűen rémes párosítás voltunk.

Az ember életében tesz olyan dolgokat, amik nem helyesek, olyan dolgokat, amiket utólag megbán. Ha minden ember minden hibáját permanens személyiségjegyként kezelnénk, akkor aztán tényleg senkivel sem lehetne összejönni...

szept. 13. 10:59
 5/19 anonim ***** válasza:
Dontsd el, mit szeretnel. En ugy gondolom, hogy az emberben nem velelten merulnek fel idonkent aggalyok.
szept. 13. 11:00
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem született úgy hogy megcsalt valakit, lehetsz te az első is majd akit megcsalnak. Ne ebből indulj ki. Nekem három kapcsolatom volt, mind a hárman léptek félre elöttem. Velem egyikkel sem ez miatt lett vége. Egy kapcsolatnál én is félreléptem, a másik kettőnél nem. 🙄
szept. 13. 11:03
 7/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig mindig koppantam. Egyèbkènt hasonlòan gondolkodom, mint te 4-es vàlaszolò. Ebben a sok koppanàs volt az àr, viszont, ha megfelelő partner lenne, akkor pedig nem èrdemes ezen kattogni, hiszen tudom, hogy az emberek vàltoznak. De pòrul sem szeretnèk jàrni megint. Èrdemes lenne erről beszèlni vele? Köszönöm az eddigi vàlaszokat
szept. 13. 11:03
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Mindig mindenki koppan ezzel nem vagy egyedül de emiatt kár elítélni a következő kapcsolatot. Exemet én is csaltam a mostani páromnál az évek alatt eszembe sem jutott. Az emberek 90%-a csalta már meg a párját ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni.
szept. 13. 12:45
 9/19 anonim ***** válasza:
52%
Ha valaki csalta már meg a párját... az többször is meg teszi. Ez az én véleményem.
szept. 13. 12:54
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
9 ez tényszerűen nem igaz...
szept. 13. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!