Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan àlltok hozzà, ha az ùj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan àlltok hozzà, ha az ùj baràtnőtök màr egyszer megcsalt előttetek valakit?

Figyelt kérdés
Bennem ez valamièrt mindig rossz èrzès kelt. Nem csak csòk volt, le is feküdtek. Èn nem csaltam meg senkit.
szept. 13. 10:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Itt mindenki mennyire buszke ra, hogy megcsalta a parjat. Hihetetlen! De gondolom, ti azert elvartatok/elvarjatok a huseget.

Nekem is volt rossz kapcsolatom illetve rossz periodus evekig tarto kapcsolatomban, megsem csaltam meg senkit, mert nem alacsonyodok le idaig.

szept. 13. 13:04
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Senki sem büszke ilyesmire. Olvasd el figyelmesebben a kommenteket.
szept. 13. 13:06
 13/19 anonim ***** válasza:
27%

Pedig elegge hangoztatta mindenki, hogy az elozo parjat megcsalta, de ez a mostanival eszembe sem jut. Szerintem a megcsalas nem partnerfuggo, hanem a megcsalo fel szemelyisegerol arul el valamit. Nekem biztos nem kellene olyan, aki korabban mar odaig fajult, hogy ahelyett, hogy szakitott volna, inkabb sunyi modon osszedugott massal a parja hata mogott.

Igen, az ember kovet el hibakt, de szamomra ez megbocsathatatlan. Az ember alap szemelyisege soha nem valtozik, a megcsalas oedig egy eleg nagy jellembeli hiba. Aki egyszer korabban megtette, az miert ne tenne meg masik kapcsolatban is? Pontosan ugyanugy, mint amikor valaki megcsalja a parjat es a megcsalt fel megbocsat. Az esetek 90 szazalekaban ugyanugy felre megy a megcsalo.

szept. 13. 13:10
 14/19 anonim ***** válasza:
30%

Konkrétan nem igaz, hogy "mindenki ezt hangoztatja", csak el kell olvasni figyelmesen a kommenteket.

Az, hogy neked mi kell és mi nem, az a te magánügyed, természetesen szabadon döntesz és ez tök jó.

De ettől még nem nevezhetünk ki önkényesen bizonyos bűnöket örökérvényű jellemhibának. Ez nagyon beszűkült gondolkodásra vall. A megcsaláshoz is két fél kell, úgy gondolom... Vagy elhanyagolás vagy rémes választás áll a háttérben.

Én nem csaltam meg senkit, és amennyire tudom, engem sem csaltak meg. De ha mégis megtörténne, én mindenképpen magamba méznék, hogy mit csináltam rosszul, miért nem figyeltem oda a jelekre, miért hagytam, hogy idáig fajuljon a helyzet.

szept. 13. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

A kapcsolat megromlasahoz kell ket fel, a megcsalast az egyik fel donti el, tobbnyire a masik hata mogott.

A megcsalas soha nem a megcsalt fel hibaja. A megcsalasrol a megcsalo egyoldaluan dontott. Az, hogy a kapcsoalt megromlasaban a megcsalt felnek is szerepe volt, nem kerdes. De nehogy mar a megcsalt fel magaban keresse a hibat, amikor a megcsalo dontott arrol, hogy felre megy…

Szerintem ez az ondanyargato gondolkozas vall szuklatokorusegre.

szept. 13. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Önsanyargató*
szept. 13. 15:40
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzàszòlàst! Làtom kèt vègletbe fajul a tèma. Vègül esèlyt làtok a kapcsolatban, aztàn majd meglàtjuk. Èn mèg bìzom tovàbbra is... :D
szept. 13. 19:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem bizol, mert megszuletett a kerdes.
szept. 13. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
Sok sikert a kapcsolathoz! Én kívánom, hogy működjön sokáig. ;)
szept. 13. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!