Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a barátnőtöknek előttetek volt más valakije?
Hát nem csodálkozom rajta, hogy zavar.
Nálam kizáró ok, ha volt egyéjszakás kalandja/szexkapcsolata vagy alkalmija.
Őszintén nem értem, miért van ezzel problémája egyes embereknek.
Az jobb lenne, ha valaki teljesen kapcsolatfuggo, és folyton összeszed valakit, aztán elmondhatja, hogy kapcsolaton belül szexelt?
A legtöbb ember ritkán lesz igazán szerelmes, vagy pedig nagyon ritkán kölcsönös is a dolog, ami azt jelenti, hogy sokan évekig szinglik... A szex pedig egyfajta szükséglet, a szervezet is sokkal jobban működik, ha valaki kielegult, kevésbé stresszes, stb.
Ha egyszer egyszer van olyan, hogy valakivel nagyon megvan a kémia, és megtörtenik, hát istenem.
Az már más kategória, hogy pl. egyszer meséltek nekem egy lányról, aki 1 hónap alatt 8 pasival csalta meg a fickójat... Na az ilyen tényleg fúj.
24N
Nekem is hasonló problémám van. A barátomnak 1 kapcsolata volt előttem, és még vele volt amikor ismerkedni kezdtünk. Még boldogan mesélte, hogy milyen ügyesen nyal...azóta is rossz belegondolni. Szerencsére nem feküdtek le.
Tudok 2 viszonzatlan szerelméről is. Az egyikkel megmaradtak legjobb barátnak, rühellem a csajt, de sikerült kiiktatnom. Nem tudta megérteni miért zavart ez engem. De ha már szerelmes volt belé ne beszélgessenek màr minden nap, ne találkozgassanak...
Nem hiszem h teljesen normális szintű a félékenységem/féltékenységünk, gondolkodtam már pszichológuson mert belekattanok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!