Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, a barátnőtöknek előttete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, a barátnőtöknek előttetek volt más valakije?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel. Ő 19 én 21. Előttem volt már 4 egyejszakas kalandja, és 1 kapcsolata. Mindent elmondott nekem az egész múltjával kapcsolatban, mert ő szerinte jogomban áll tudni, mivel nem akar titkolozni, nem akarja magában tartani és elemeselt mindent. Ezek engem annyira bántanak hogy miket csinált előttem és kikkel. Folyton a fejemben vannak olyan képek hogy régen más fiú tok boldogan magáévá tette. Meg ilyen baromságok. 9 hónapja vagyunk együtt, nagyon de nagyon szeret engem, ennyire még sosem szeretett engem, a 9 hónap alapp sosem csalt meg, bulizni se megy nélkülem. Le is törölte ezeket a fiúkat nem is beszél már velük.. Valaki segítsen nekem hogy ezek engem miért bántanak és miért aggasztanak

2020. jan. 7. 19:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hogy a barátom nevében válaszoljak: nem, nem volt. És én is 19 vagyok.
2020. jan. 8. 00:16
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Magam részéről mindhárom komoly barátnőm szűz volt megismerkedésünkig.

Ez nekem fontos is volt - nem érdekel, kinek mi a véleménye erről itt, nekem fontos, és mindenki maga dönti el, számára mi bír fontossággal, milyen más dolog pedig nem -, ugyanakkor sosem tudatos kereséssel történt ez így a részemről.

Viszont amit te teszel, az hatalmas nagy hiba. Egy lány, aki korábban többnyire csak a szexért magáért kereste mások társaságát, benned szerelmet talált, érzelmeket váltottál ki belőle, olyanokat, amiket mások nem, amik miatt bevallott neked MINDENT korábbról, jelét adva, hogy ő komolyan gondolja, és azt akarja, mindennek ismeretében, mindenről tudva dönts őróla.

Örülök, hogy harmadik lehetőségemre is olyan szerencse ért az életemben, hogy a lány, aki belémszeretett, szűz volt. Ennek az évek múlásával már egyre kevesebb (szinte nulla) volt az esélye a gondolataimban - főleg vonzó, szép arcú, vékony testű lány esetén ennyi idősen, mint történt az velem. Ráadásul a külső vágyakozásom is megjelenik benne - pedig lehetne teljesen más külsejű is éppenséggel. És szüzessége ellenére minden szexuális vágyamban korlátlanul, szégyenérzet nélkül felszabadult társat találok benne, pedig elég tágra vannak engedve a határok, ami főleg irreális csoda már.

...De...!

Nem lett volna soha kizáró tényező számomra egy lánynál, ha nem lett volna szűz.

És részéről sem volt ok semmi, _semmi_ az elbizonytalanodásra, pedig vannak olyan dolgok, amikre emlékezni is szégyenlek, én is elmondtam mindent úgy, ahogyan történt, és az is megerősítette a kapcsolatunkat, hogy ez a bizalmas, belsőséges, szoros érzelmi viszony megvan. Tudom, hogy bármi, ha felmerül, félelemérzet nélkül megosztható vele, és ez biztonságérzetet ad. Nem jó az a kapcsolat, ahol magaddal nem vagy lelki egyensúlyban, és frusztrációt élsz meg.

Te szerencsés vagy. A szerencsés kevesek egyike. Ne dobd el. Később gyűlölnéd érte magadat.

2020. jan. 8. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!