Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a barátnőtöknek előttetek volt más valakije?
Magam részéről mindhárom komoly barátnőm szűz volt megismerkedésünkig.
Ez nekem fontos is volt - nem érdekel, kinek mi a véleménye erről itt, nekem fontos, és mindenki maga dönti el, számára mi bír fontossággal, milyen más dolog pedig nem -, ugyanakkor sosem tudatos kereséssel történt ez így a részemről.
Viszont amit te teszel, az hatalmas nagy hiba. Egy lány, aki korábban többnyire csak a szexért magáért kereste mások társaságát, benned szerelmet talált, érzelmeket váltottál ki belőle, olyanokat, amiket mások nem, amik miatt bevallott neked MINDENT korábbról, jelét adva, hogy ő komolyan gondolja, és azt akarja, mindennek ismeretében, mindenről tudva dönts őróla.
Örülök, hogy harmadik lehetőségemre is olyan szerencse ért az életemben, hogy a lány, aki belémszeretett, szűz volt. Ennek az évek múlásával már egyre kevesebb (szinte nulla) volt az esélye a gondolataimban - főleg vonzó, szép arcú, vékony testű lány esetén ennyi idősen, mint történt az velem. Ráadásul a külső vágyakozásom is megjelenik benne - pedig lehetne teljesen más külsejű is éppenséggel. És szüzessége ellenére minden szexuális vágyamban korlátlanul, szégyenérzet nélkül felszabadult társat találok benne, pedig elég tágra vannak engedve a határok, ami főleg irreális csoda már.
...De...!
Nem lett volna soha kizáró tényező számomra egy lánynál, ha nem lett volna szűz.
És részéről sem volt ok semmi, _semmi_ az elbizonytalanodásra, pedig vannak olyan dolgok, amikre emlékezni is szégyenlek, én is elmondtam mindent úgy, ahogyan történt, és az is megerősítette a kapcsolatunkat, hogy ez a bizalmas, belsőséges, szoros érzelmi viszony megvan. Tudom, hogy bármi, ha felmerül, félelemérzet nélkül megosztható vele, és ez biztonságérzetet ad. Nem jó az a kapcsolat, ahol magaddal nem vagy lelki egyensúlyban, és frusztrációt élsz meg.
Te szerencsés vagy. A szerencsés kevesek egyike. Ne dobd el. Később gyűlölnéd érte magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!