Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket is zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is zavarna, ha a barátnőtöknek előttetek mindenféle külföldi partnerei lettek volna?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kisebbségi komplexusos és nem érdekel ki hány emberrel szexelt, még az egyéjszakás kalandokat is megértem. Rasszista se vagyok, de nagyon rossz belegondolni, hogy a mostani barátnőmnek voltak előttem arab, fekete és ázsiai partnerei is. Nem is voltam rá kíváncsi, ő közölte. Velem van a baj, ha ez kicsit zavar?

26F és 20L

2019. jún. 5. 17:47
1 2
 1/12 anonim válasza:
68%
Nekem tetszene :)
2019. jún. 5. 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Pontosan miért is zavar ez téged? Miért nem mindegy, hogy magyar vagy külföldi partnerei voltak előtted?

Valami oka kell, hogy legyen, először is ezt kellene felfedezned.

2019. jún. 5. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Ez azt jelenti,hogy a külföldiekre bukik.
2019. jún. 5. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom egészséges,az a lényeg,senki sem szeretne valami "különleges,egzotikus" betegséget kapni,de ezen kívül lényegtelen.37 F
2019. jún. 5. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Ezekkel mind szexelt? Itt nekem az a fura, hogy 20 évesen hogyan tudta ezeket mind begyűjteni, ha mondjuk olyan egyetemen tanult ahol könnyen beléjük botlott akkor ok, de, ha vadássza őket szánt szándékkal, akkor lehet te most csak jobb híján vagy.
2019. jún. 5. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

Az fas za, ha 20 évesen ilyen trófeagyűjteménye van. Ennyire jól néz ki a csaj, hogy nem bírtad ki, hogy ne tedd a barátnőddé?

Kefélgesd egy kicsit még ha annyira jól néz ki, de te is tudod, hogy nem ő lesz a gyerekeid anyja. Ne folyj bele érzelmileg nagyon a dologba.

2019. jún. 5. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Az egyetemen találkozott mindegyikkel. Azt mondta volt egy ilyen korszaka és a külföldiek egzotikusabbak, de most már nem ez számít neki. Ezt aláírom, tényleg rendes lány, de akkor is kicsit fura ez a helyzet.
2019. jún. 5. 19:16
 8/12 anonim ***** válasza:
58%

Miért probléma, ha a nők is ki(kef)élik magukat, mielőtt bezárul a kapu és családot alapítanak?

Ki a kérdező, hogy pont az ő gyerekei anyja nem lehetne a csaj? Akár még lehet is... Ha már kiélte magát...

És engedtessék már meg, hogy mindenki azzal létesítsen szexuális kapcsolatot, akire igénye van... (Lúzerebbek esetében nyilván inkább, akivel lehetősége van, de most ez mellékes.)

2019. jún. 9. 14:41
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
#7eleinte mind ez mondja...ideig óráig komyan is akarja de 20 éves nőnek ilyen téren nem kell hinni. Ha évek alatt bizonyít akkor talán.
2019. jún. 9. 14:53
 10/12 anonim ***** válasza:
29%
Olyan nincs, hogy kiélte magát. Ő ilyen és kész. Nagyon remélem, jogy tesztet csináltattál. Azért, nála jobbat érdemelsz. Kicsit szórakozz, aztán keress egy vagány de rendes csajt. N
2019. jún. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!