Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is zavarna, ha a barátnőtöknek előttetek mindenféle külföldi partnerei lettek volna?
Nem vagyok kisebbségi komplexusos és nem érdekel ki hány emberrel szexelt, még az egyéjszakás kalandokat is megértem. Rasszista se vagyok, de nagyon rossz belegondolni, hogy a mostani barátnőmnek voltak előttem arab, fekete és ázsiai partnerei is. Nem is voltam rá kíváncsi, ő közölte. Velem van a baj, ha ez kicsit zavar?
26F és 20L
Nem hiszem h baj lenne veled, ahogy azt sem gondolom h gáz lenne amit a barátnőd csinált. Mindenki tegye azt ami jó neki a lényeg az h ha máshogy vélekedtek fontosabb dolgokról akkor nem vagytok egymáshoz valóak.
(Én nem jönnék össze ilyen csajjal, nem a külföldi téma miatt, az nem érdekel, hanem aki sok húszon x csávóval összefeküdt és csak simán azért mert én nem voltam húszon x csajjal mert nem ilyen a habitusom. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!