Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem borzasztó látni,...

Csak nekem borzasztó látni, ahogy a nők megöregednek?

Figyelt kérdés
Ez olyan elszomorító.
ma 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Az is nagyon borzasztó, amikor a valamikor jóképű fiatalemberekből egy plöttyedt ráncos 130 kilós öreg víziló lesz.
ma 15:50
 2/13 anonim válasza:
87%
Mert a férfiak nem öregszenek?
ma 15:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Persze férfiak is öregszenek, de mégiscsak a nők a szebbik nem, ők élnek jobban a kinézetükből, meg a nők külsejét szokták dícsérni, nem a pasikét, a férfi elég ha egy fokkal szebb az ördögnél.
ma 16:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Szebbik nem, a férfi pedig jóképű. Mindkettő öregszik. Természetes folyamat mint az ivás, vagy az alvás.
ma 16:09
 5/13 anonim válasza:
62%
Igen, csak Neked!
ma 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem elég ha szebb az ördögnél.
ma 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Inkább, mint hogy meghaljanak...
ma 16:21
 8/13 anonim válasza:

Én nőként úgy gondolom, hogy mindenkinek más életkorban jön el a csúcspontja.

Sokaknak jól áll az öregedés.

Tizenévesen mikor vékonyabb voltam azt gondoltam jól nézek ki, most 27 évesen meg azt mondom a plusz súllyal, érettebb kevésbé gyerekes arccal, más öltözködési ízléssel jobban nézek ki. Lehet majd 10 év múlva 37 évesen meg majd az akkori énem fogom éppen csúcsnak látni.

Van olyan férfi aki a 30as 40es éveiben sokkal férfiasabban, szexibben néz ki mint mondjuk a 20as éveiben.

Legalábbis volt olyan férfi az életemben, aki mondjuk a huszonéves korszakában egyáltalán nem volt számomra annyira vonzó, mint most a 30as éveiben.

Én azt mondom mindig, hogy mindenki annyi éves, ahány évesnek érzi magát, és mindenki életében más időszakban jön el a teljes kiteljesedés amikor legelégedettebb önmagával.

N

ma 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Mert egy ráncos f...sz sokkal szebb, tényleg!
ma 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

"a férfi elég ha egy fokkal szebb az ördögnél"

Lehet neked ennyi elég, nekem helyes pasi kell.

ma 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!