Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy megcsalom a saját nememmel?
34, igazából én arra gyanakszom, hogy ez sima biszex lejárató troll kérdés. Persze, lehet valaki ennyi ésszel is életképes, nincs kizárva, de aki ennyit hangoztatja a biszexualitást ennyire negatív történettel... gyanús. És van egy kérdezőnk, akinek ez a téma nagyon beégett, gyakran ír ki hasonlókat.
33 voltam.
37
Megkérdezhetem, hogy milyen jogon fosztottad meg őt a döntési jogtól!?
32
Nekem nincs rá okom! Neked igen. Nem azzal van a baj, hogy biszex vagy, hanem azzal, hkgy elvettél az életéből. Joga lett volna tudni...és egy ilyen fontos dolog tudatában döntenie.... De te ezt elvetted tőle! Undoritó! Hányinger... és akkor most ott tartunk, hogy félreb*szol. Amivel, megintcsak nincs gond, ha nyiltan csinálod....de igy? Köpj egyet és állj alá! Más tanács nem nagyon van
Ez is egy kamu kerdes lehet.😄
Ha nem, akkor borzaszto.
Nem sajnalod a felesegedet? Zsigerbol manipulativ. Meg mit akarsz ezzel? Itt mosod a kitalalt igazadat velunk? Hidd el nem valtoztat semmin. Engedd el a felesegedet, egy hazugsagban el melletted szegeny. Ugyis kiderul elobb utobb h csalod. Legalabb engedd el ot, ebbe ne legyel onzo. Aztan jarhatsz kolbaszozni amennyit akarsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!