Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy megcsalom a saját nememmel?
9-es erre válaszoltam már!
10-es te nagyon nem érted! A nejem heteró és monogám.
Kerdezo, mi lenne ha a feleseged elkezdene mas ferfiakkal is szexelni, mert a te tested nem eleg neki?
Mit gondolnal errol?
Illetve mi lenne a kovetkezo igenyed, rugjatok fel a monogamiat? Tenyleg nem erted mi a baj azzal, amit muvelsz? Semmi koze a szexuaitashoz. Attol h te biszex vagy meg ne erezd magadat feljogositva arra, hogy csaljd a felesegedet.
Igaza van az egyik kommentelonek, onzo vagy, de alszent is.
"Elarulom nincs az a szerelem, ami feledtetnè az biszex ösztönt. Sajnos."
És akkor mindig le vagyok pontozva,ha válaszolok arra itt, hogy miért is nem kell biszex pasas, vagy miért is nem vagyok képes megbízni benne.Tessék, ez a kérdező is egy újabb példa arra, hogy igazam van.És nem az egyetlen.
Hallottam már mástól is,hogy az edzőtermekben sok férfi összemelegszik.A legtöbb nem is edzeni jár,hanem egymás seggét és farkát nézegetni.
Sajnálom ezt a szegény feleséget !
"12-es s nejemet szeretem de a ferfiakkal való szexre is szúkségem van. Ez a biszexualitas!"
Nem, ez az, mikor valaki nem monogám. A párod épp azért nem akart biszex-et, mert feltételezte, hogy hiányozni fog a farok. Aztán nini, így lett. De, ez nem a biszexualitáson múlik, hanem azon, hogy te nem monogám típus vagy, azon, hogy a szexben hiányzik az anál, tehát, semiképp nem ez a neked való kapcsolat. Ehhez képest el is vetted, át is verted, meg is csaltad, raboltad tudatosan az idejét és ennek ellenére szerinted te vagy az áldozat. Szép kis történet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!