Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz anyának számítok?

Figyelt kérdés
Férjem szerint igénytelen, rossz anya vagyok mert a 9 éves gyerekre szabadidő nadrágot adok suliba (a gyerek nem szereti a farmert mert merev az anyaga és nem tud benne úgy mozogni, meg télen hideg neki). Tegnap leordította a párom a fejem mert egy Queschua vízhatlan bakancsot vettem a gyereknek télire. Vagy most már csak azért is belémkötött, meg fenyegetett mert nincs más dolga. Megjegyzem beszélni nem lehet vele semmiről, de véleménye mindig van. Mindenben megkérdeztem amúgy ha valami van, de látszólag sz@rik mindenre. Mire jó ez neki?
nov. 26. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Melegítőben iskolába járatni a gyereket szerintem is proli tempó, de legyen ez az én bajom.

Amúgy feltalálták már a bélelt farmert, a bársonyt és egy csomó félig szintetikus gatya is van.

nov. 26. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember toxic mérgező. Egy normalis férj segit törődik nem pedig ezek helyett ostoroz es bánt.
nov. 26. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki mellett sz.rembernek érzi magát az ember, azokat 2 lábbal kell kirugni.

A gyerekednek hogy esne hogy a saját anyját degradálják le, meg az anyja saját magát, mikor ő felnéz rá és a mindene és a legszebb és legjobb

nov. 26. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a kérdés neked miért jó ez.

Az ilyenre én már ráadtam volna a kabátot.

És nem, nem vagy rossz anya.

nov. 26. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkibe bele lehetne állni bármivel ha vki akar. Pont nem egy családapától várná ezt egy ember aki a saját párját gyereke anyját szekálja.

Ennél nincs lejjebb

nov. 26. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Menjen ő vásárolni a gyerekkel, öltöztesse ő, aztán te meg kritizálod. Problem solved.
nov. 26. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is kbsztam volna már.
nov. 27. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam nyolcadikig csak melegítőnadrágban járt, ha jártunk volna templomba, még lehet oda is azt veszi fel, mert a farmer kényelmetlen egész nap ülni.

Vízhatlan bakancs kiváló választás.

Miért bsztat ez a hülye? Miért nem vesz neki ő csizmát? Ja hogy kritizálni könnyebb.

nov. 27. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!