Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz anyának számítok?
Melegítőben iskolába járatni a gyereket szerintem is proli tempó, de legyen ez az én bajom.
Amúgy feltalálták már a bélelt farmert, a bársonyt és egy csomó félig szintetikus gatya is van.
Aki mellett sz.rembernek érzi magát az ember, azokat 2 lábbal kell kirugni.
A gyerekednek hogy esne hogy a saját anyját degradálják le, meg az anyja saját magát, mikor ő felnéz rá és a mindene és a legszebb és legjobb
Inkább az a kérdés neked miért jó ez.
Az ilyenre én már ráadtam volna a kabátot.
És nem, nem vagy rossz anya.
Mindenkibe bele lehetne állni bármivel ha vki akar. Pont nem egy családapától várná ezt egy ember aki a saját párját gyereke anyját szekálja.
Ennél nincs lejjebb
Az én fiam nyolcadikig csak melegítőnadrágban járt, ha jártunk volna templomba, még lehet oda is azt veszi fel, mert a farmer kényelmetlen egész nap ülni.
Vízhatlan bakancs kiváló választás.
Miért bsztat ez a hülye? Miért nem vesz neki ő csizmát? Ja hogy kritizálni könnyebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!