Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban pénzügyi problémák merülnek fel, azt hogyan oldjátok meg?
Párom majd egy éven át volt munkanélküli. Utána 2 hónapig felvették egy diákmelóra, majd januártól van rendes munkája. Nem élünk még együtt munka miatt, így az albérlete elviszi a fizetése felét. Akkor az előfizetések, tv egy havi negyven ezret, s kb marad 150 ezre minden egyébre.
Én szintén fizetem az albérletem, ugyanakkor van kb 5 millió forint félretett pénzem. Mikor a páromat kilakoltatták, segítettem neki anyagilag, s azóta is többször ha úgy alakult, hogy lekapcsolták a telefont egy befizetetlen számla miatt. Ugyanakkor kezdem már azt érezni, hogy nem jó így. Eddig ismerőseinek sem tudta megadni a tartozását, akik emiatt kihátráltak mögüle, most a cég felé is van egy kisebb tartozása, diákhitele meg rengeteg egyéb tartozása. Sajnos sokszor hónapokig nyugi van majd aztán megint jelentkezik valaki pénz miatt.
Nem tudom, hogyan tovább, azért hiába szeretem őt, mégig felnőtt ember, ő felel a döntéseiért
Szülei ezekről bem is tudnak, s amennyire kiderült, kb hasonlóan gondolkodnak a pénzről mint ő. Nincsen több évre elegendő megtakarításuk.
"De továbbra sem értem, hogy ha itt anyagilag nem tud egyről a kettőről jutni (sőt mínuszban van, hiszen az adósságait se tudja fizetni), akkor őt mi tartja Bp-en."
Félelem az újtól, lustaság, megszokás.
Egészen más az életviteletek, gondolkodásotok.
Most már tényleg csak az a kérdés, hogy mit is kerestek ti egymás mellett.
24-re:
Aki ilyen helyzetben van, miért van sok saját bútora, miért nem bútorozott lakást bérel? Akkora lúzer a barátod, hogy arra nincsen szó. Kibérli drágán, sok bútora van, amit komoly költség átvinni, képtelen kijönni a fizetéséből, Budapestről sehova nem hajlandó költözni, de ott meg nem tud megélni...
27) mindkettonkben van valami gyerekkori trauma, ami osszetart. Bar papirom nincs rola, sokak szerint kapcsolatfuggo vagyok. Mikor eloszor elkoltoztem otthonrol, 2 honap utan mentem is haza mert borzaszto volt, hogy mindent egyedul kell megoldanom. Azota tobbszor is elkoltoztem, es sokat fejlodtem de nalam az otthoni elszakad kesoi ideje, valamint az hogy tobb csaladtagom is rovid idon belul meghalt, valahogy sokkal erzekenyebbe tett.
Paromnak is van traumaja, o joforman egy nem vart gyerek volt. Apjaval semmilyen viszonya nincs, joforman narcisztikus szemelyiseg szerinte. Volt, hogy a gyereke halalat kivanta, mert cukorbeteg. Az anyja is kb magaval es a hulyesegeivel van elfoglalva. Szerintem ezek hathattak ra, meg a videki kornyezet ahol nehezebb elfogadni a massagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!