Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne a barátommal? Vagy lehet, hogy igazat mond?
Nem csodálkozom esküszöm mindenre ami szent, hogy a férfiak kihasználják az ilyen lábtörlőket mint te vagy. Mivel nem tudsz mást nyújtani mint szex így belemegy. Elég neked pár szép hazugság és már ki is fexel. Persze, hogy nem tisztel amikor te se becsülöd önmagad. Soha a büdös életben nem találsz olyan férfit aki szeretni fog ha te saját magad lealacsonyítod neki.
Maradj vele, idők kérdése mikor lesz hűtlen (ha nem a csajjal majd mással) és kivág mint a macskát elvégezni a dolgát. Hiába ha egyszer nincs önbecsülésed más nem fog tisztelni. Ez ilyen.
Hallgass a megérzésedre én azt mondom. Én ezt a tanácsot mindig valami h.lyeségnek tartottam, de az élet mindig igazolta.Oka van annak, ha vmiért ezek zavarnak. Nem tudom, hogy túlreagálod vagy igaz, de akkor se kóser valami, mert akkor nem éreznéd azt.
Az meg ha tényleg megtörtént, hogy azt a nőt tapogatta, meg ha ő volt az elutasított, akkor ez így komoly flag. :D Bocsi de ha te lennél első helyen, akkor csávó rá se nézne a nőre, sőt a te hátadat masszírozná előtte. Hát nehéz lenne rábizonyítani a csávóra, de én már rákérdeztem volna, hogy minden ellenére miért akar még ahhoz a nőhöz nyúlni. Ne támadd le, nehogy előhúzza a "hisztizel, féltékeny vagy" lapot. Amúgy sajnálom, de hidd el nem te leszel az utolsó értékes nő, akivel így bánnak. Dobd te őt, ha tényleg csak használ téged, de előtte csinálj te is belőle lábtörlőt kicsit. Nem bosszúból, de az ilyen megérdemli a saját mérgét. Aztán fel a fejjel, észrevetted valami nem ok, nem vagy hülye.
"Dobd te őt, ha tényleg csak használ téged, de előtte csinálj te is belőle lábtörlőt kicsit. Nem bosszúból, de az ilyen megérdemli a saját mérgét."
Egyáltalán nem fogja érdekelni a kérdező gyerekes bosszúja, inkább képen röhögi, vagy elpletykálja milyen hisztis, beteg.
Csak dobja már ki a jó ég áldja meg. 2 hónapos "kapcsolatban" ennyire oda lenni férfiért egyenesen egészségtelen és nemcsak az öntisztelet hiányáról tanúskodik.
Ne írjad, hogy értékes a kérdező meg más nővel is kicseszik a férfi mert más nő összejött volna vele, vagy már elhagyta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!