Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne a barátommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne a barátommal? Vagy lehet, hogy igazat mond?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja jöttünk össze a párommal. De ma megtudtam, hogy "flörtöl" egy másik nővel, akinél vagy 2 éve próbálkozik. Mielőtt összejöttünk volt köztük valami, de nem jöttek össze. Azt mondja szerelmes belém, de szerintem aki szerelmes valakibe nem áll fél centiméterre egy másik nőtől akitől mindig is akart valamit, nem simogatja a hátát, maszírozza stb. Ennél több állítólag nem történt, legalábbis aki elmesélte nem látott mást. Mindenki azt mondja odáig van értem, de nem értem akkor ezt miért kell csinálni. Férfiak szerintetek akar tőle valamit? Vagy csak szórakozik vele?
nov. 22. 20:32
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Tegnap este azt mondta, hogy amikor összejöttünk, de a csaj még nem tudta, a nő írt neki, hogy “ lehetne köztük valami” nyílván nem ezekkel a szavakkal, de ő visszautasította. Ezt meg is mutatta, de akkor nem értem miért csinálja ezt. Lehet, hogy megbánta?
nov. 23. 12:14
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én nem simogatnám egyik nő hátát sem,nem masszíroznám,ha nem akarnék tőle semmit.Az,hogy nem történt egyéb,az inkább csak amiatt lehet,hogy a nő nem akart tovább menni.Ez van...
nov. 23. 18:12
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogyan lehetsz ennyire reménykedő amikor baszki a csajon múlik minden. Ha csettint a párod azonnal ugrani fog neki hiszen csak arra vár. Várj arra akkor, hogy mikor leszel ejtve ha egyszer nincs emberi tartásod.🤷
nov. 25. 07:54
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mint ha az exemet olvasnám. Megismerkedtünk olyan hiper szuper volt minden azt hittem mennyire nagyon szeret. Aztán mikor újra elkezdett beszélgetni azzal a nővel akivel előttem akart összejönni csak ő akkor nem ment bele már hirtelen kezdett lesz*rni. Állandóan mentek a pötyörészések egésznap. Persze én voltam a hülye csak kitalálok dolgokat ő engem szeret. Hirtelen a csaj is szerelmes lett most már a páromba. Találkoztak meg lettem csalva és mind végig amíg nem toltam elé a bizonyítékot én voltam az idióta. Aztán ott hagytam a fenébe még aznap összejött azzal a csajjal. Szóval valószínűleg te is csak pótlék vagy. Ideig óráig.
nov. 25. 12:56
 15/28 anonim ***** válasza:
55%
Vagy igazat mond vagy nem.Ket hónap meg semmi,ha már most bizonytalansag van , felesleges
nov. 25. 17:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Két vasat szeretne tartani a tűzben. Ha te ennek ellenére vele maradsz akkor viseld el, hogy megosztod más nővel.
dec. 2. 08:07
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Szeret két vasat tartani a tűzben. A nők is így szokták. 🤣
dec. 2. 08:26
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

"Na mindegy, megint dobta a mostani csajat is és kezdődik a jön utánam a meloba beszélgetni.."

Te meg élvezed a figyelmét és adod alá a lovat.

Pedig neked se adna gyűrűt, ahogy senkinek, de meg akar hágni párszor, mert élvezi, hogy nehezen adod magad.

Ilyen ez.

dec. 2. 08:40
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Mi rakert nem ot kerdezed meg? Olyan jellemtelenseg idegeneket faggatni…Mikor hianyod van is idegen palikhoz fordulsz? Tuti😂😂
dec. 3. 07:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A "pasid" él -hal egy másik nőért.Normális önbecsüléssel rendelkező nő már ezért elköszönne tőle.

A másik nő csak húzza, de ez a hapsidnak épp elég. Annak a nőnek csak egónövelő, és azért tartja fenn a hapsid érdeklődését, hogy ez folytatódjon, és láthatóan sikeres is. Nem kell a te töketlen embered neki, de láthatóan ha felmerül, hogy elveszíti a kis önbizalomvöleő pincsit, akkor dob egy koncot, amivel visszatáncoltatja (mint az üzenet). Ha kell, majd el is szedi tőled két szép szóval...

Más nő hátát simogatja, meg tapad rá...

Ez a három dolog önmagában is megér egy lapátot, pláne egy iylyen két hónapos semmiben, nemhogy együtt.

A feltett kérdések helyett inkább azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy miért tartod magad ennyire semmire, hogy egy ilyen pasi pótszere legyél?

dec. 25. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!