Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne a barátommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne a barátommal?

Figyelt kérdés

Az iskolámban nem vagyok túl népszerű, sokan beszólogatnak, pletykákat terjesztgetnek rólam...Elvileg azért, mert inkább magamnak való vagyok. Viszont nemrég lett barátom, aki ugyanoda jár, mint én, szóval hallott rólam pár dolgot..Ráadásul egy csaj egy másik osztályból hónapok óta nyomult rá, csak ő nem foglalkozott vele és mikor a csaj megtudta, hogy én vagyok a barátnője, még több embert ellenem fordított és zaklatja facebook-on a barátomat, meg barátom mesélte, hogy pár napja az egyik szünetben odament hozzá a csaj két kis csicska barátnője és olyanokat mondtak neki, hogy sokkal jobban járna, ha engem otthagyna és helyettem a barátnőjükkel lenne és kamu sztorikat találtak ki rólam, hogy én már a fél iskolára nyomultam, meg hogy nyomultam az egyik osztálytársukra is, akivel igazából csak haverok vagyunk és max facebook-on beszélgetünk, meg az iskolában köszönünk egymásnak..

Szeretem a barátomat, de már így is annyit cseszegették amiatt, hogy velem jár...Nem akarom, hogy miattam piszkálják..Szerintetek szakítsak vele?

2015. márc. 28. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
NE! Ejtsétek le a többi fszfejet! Nehogy már elérjék a céljukat!
2015. márc. 28. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A barátod töketlen, hogy nem tud kiállni magáért?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret akkor leszarja mások véleményét.

Egyébként hasonló helyzetbe vagyok mint a barátod és semmi pénzért nem hagynám ott a barátnőmet.

4/5 anonim ***** válasza:
100%

ne, pont ezt akarják elérni

majd ha zavarja a barátodat, akkor ő szól, hülyeség lenne úgy szakítani vele, hogy ő arról nem is tehet

beszéljétek meg a dolgot és ennyi, kit érdekel mit mondanak azok a lányok

5/5 anonim ***** válasza:
100%
sok ember szidja a miniszterelnököt, mégsem mond le (sajnos, vagy nem sajnos, de ez van)
2015. márc. 28. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!