Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne a barátommal? Vagy lehet, hogy igazat mond?
A párod, a barátod, de nem kérdezel rá, hogy mi van.
Én nem tudhatom, csak ő.
A nő hajt rá egoboostbol hogy hiába van csaja akkor is ő az istennő csak. Amugymeg nem kéne neki a pasi. De nagy flash lenne neki ha teged dobna ő istenno miatt:D
A pali meg ugye mint a legtöbb orránál fogva vezethető mindenféle női rivalizációs játszmákhoz.
Húzza az agyát a palinak a másik. Szórakozik vele. Ez meg mint vmi öleb, ott csahog neki.
Egy igazi paliban lenne tartás.
Ebben a paliban nincs.
Az meg tudod gpndolom mit jelent.bárki bármikor viszi ahogy akarja. Nem a pasin mulik majd hanem a másik nőkön csak. Hogy alapvetoen egy incel aki nem kell senkinek(akkor sokáig lesz veled), vagy vmi jopasi, akire ragadnak mint legyek.(de jópasik nem ilyen csicska kutyák, ergo ez utobbi ki van zárva.)
#3-al értek egyet.
Talán csak jobb vagy mint a semmi.-
Ha már 2 éve próbálkozik nála, nem fogja abbahagyni, főleg ha ilyeneket csinál. Téged csak azért szerzett, hogy ne legyen egyedül, esetleg féltékennyé akarta tenni a nőt.
Te csak egy eszköz vagy. Én szakitanék vele.
Ismerős,évek óta próbálkozott,hátha elhagyom a párom és kap esélyt
.....Aztán mindig összejön egy nővel ,akivel pár hónapig tart a dolog,és nézi a reakcióm.En mindig is biztattam,hogy kérje meg,vagy legyen komolyabb ezekkel a lányokkal.Mindig azt mondta ,hogy nem érdemlik meg a gyűrűt
......😂🤦Na mindegy ,megint dobta a mostani csajat is,és kezdődik a jön utánam a meloba beszélgetni..
Tehát nem is simán csak flörtöl, hanem valamilyen szintű testi kontaktus is már van köztük.
Azért ennyire ne alázd már meg magad! Dobd ki ezt a barmot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!