Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne a barátommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne a barátommal? Vagy lehet, hogy igazat mond?

Figyelt kérdés
Nagyjából 2 hónapja jöttünk össze a párommal. De ma megtudtam, hogy "flörtöl" egy másik nővel, akinél vagy 2 éve próbálkozik. Mielőtt összejöttünk volt köztük valami, de nem jöttek össze. Azt mondja szerelmes belém, de szerintem aki szerelmes valakibe nem áll fél centiméterre egy másik nőtől akitől mindig is akart valamit, nem simogatja a hátát, maszírozza stb. Ennél több állítólag nem történt, legalábbis aki elmesélte nem látott mást. Mindenki azt mondja odáig van értem, de nem értem akkor ezt miért kell csinálni. Férfiak szerintetek akar tőle valamit? Vagy csak szórakozik vele?
nov. 22. 20:32
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
49%

A párod, a barátod, de nem kérdezel rá, hogy mi van.

Én nem tudhatom, csak ő.

nov. 22. 20:49
 2/28 anonim ***** válasza:
69%

A nő hajt rá egoboostbol hogy hiába van csaja akkor is ő az istennő csak. Amugymeg nem kéne neki a pasi. De nagy flash lenne neki ha teged dobna ő istenno miatt:D

A pali meg ugye mint a legtöbb orránál fogva vezethető mindenféle női rivalizációs játszmákhoz.

Húzza az agyát a palinak a másik. Szórakozik vele. Ez meg mint vmi öleb, ott csahog neki.

Egy igazi paliban lenne tartás.

Ebben a paliban nincs.

Az meg tudod gpndolom mit jelent.bárki bármikor viszi ahogy akarja. Nem a pasin mulik majd hanem a másik nőkön csak. Hogy alapvetoen egy incel aki nem kell senkinek(akkor sokáig lesz veled), vagy vmi jopasi, akire ragadnak mint legyek.(de jópasik nem ilyen csicska kutyák, ergo ez utobbi ki van zárva.)

nov. 22. 20:58
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább kicsit olyan érzésem van, hogy ha már 2 éve próbálkozik nála, akkor csak amiatt ismerkedik, hogy ne legyen mindig egyedül, de én nem hinném, hogy ne élne ott még benne a remény, hogy hátha egyszer...
nov. 22. 21:07
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

#3-al értek egyet.

Talán csak jobb vagy mint a semmi.-

nov. 22. 21:13
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt már lényegtelen a kérdés, hogy mit akar tőle. Más nőt tapogat, már soha nem néznék rá úgy, mint azelőtt. A környezeted meg csak még akár nyugtatni
nov. 22. 23:13
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 2 éve próbálkozik nála, nem fogja abbahagyni, főleg ha ilyeneket csinál. Téged csak azért szerzett, hogy ne legyen egyedül, esetleg féltékennyé akarta tenni a nőt.

Te csak egy eszköz vagy. Én szakitanék vele.

nov. 23. 02:53
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős,évek óta próbálkozott,hátha elhagyom a párom és kap esélyt

.....Aztán mindig összejön egy nővel ,akivel pár hónapig tart a dolog,és nézi a reakcióm.En mindig is biztattam,hogy kérje meg,vagy legyen komolyabb ezekkel a lányokkal.Mindig azt mondta ,hogy nem érdemlik meg a gyűrűt

......😂🤦Na mindegy ,megint dobta a mostani csajat is,és kezdődik a jön utánam a meloba beszélgetni..

nov. 23. 08:27
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szeret teged, szereti, hogy le tud veled fekudni, amig a masik nem mondja azt, hogy gyere Gyuri, dugjunk!
nov. 23. 09:10
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem is simán csak flörtöl, hanem valamilyen szintű testi kontaktus is már van köztük.

Azért ennyire ne alázd már meg magad! Dobd ki ezt a barmot!

nov. 23. 10:34
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mond igazat amikor a tettei ellentmondásosak. Azért vagy, hogy legyen mellette valaki. Féltékennyé tegye a másik nőt, aki ha igent mond neki téged repíteni fog!
nov. 23. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!