Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném ha a gyerekünk majd a párom vezetéknevét kapná. Ez mennyire elfogadható?
Mondjuk mindig bizarrnak tartottam hogy sok pali ragaszkodik ahhoz hogy a saját nevét kapja a gyerek, miközben vagy az ő neve ocsmány, vagy a nő neve kifejezetten szebb.
Na mindegy, az ezer éves hagyományoktól soha soha nem szabad elszakadni, a férfinak pedig joga van rátenni a saját nevét a gyerekre akit a nő szült, vita lezárva.
Vagy mi..
Mindenki aki azt írta hogy nem kell az apja nevét kapnia. Vezetéknévről van szó nem keresztnévről :'D
De valóban lehet el lehet valahogy intézni hogy az anyja nevét kapja. De szerintem ez nem olyan fontos
Nekem kérdés, hogy mégis mi az a név, és mivel cikizték. Mert van, ami tényleg magas labda (ilyen a Geczi, Szopkó, Punczi, Bugyi és társai) meg van, ami nem annyira gáz, csak a gonosz kiskölköknek kellett találni vmit. Pl. Mogyoróra, hogy "megmogyorózlak", Nyúlra, hogy "hú, de nyuszi vagy" vagy "nyúlbéla", Kálmánra, hogy "kakáltál mán", Zoltánra, hogy "fázol tán?" és társai. Utóbbi eset az, hogy azokat a gyerekeket amúgy is fikázták volna, és ha a név nincs, találnak vmi mást... alábecsüljük a kreativitásukat.
Én utóbbi esetben hagynám, max. arra kellene megtanítani, hogy legyen büszke és magabiztos típus, aki nem egy nyuszi, és kiáll magáért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!