Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valakiről érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakiről érzelmileg leválni?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, túlságosan is függök a páromtól, ha épp jó minden akkor boldognak érzem magam, viszont ha rossz akkor nagyon magamalatt vagyok. Mostmár látom ez nem normális. Illetve gyakran az ő boldogságát magam elé helyezem és a kedvébe akarok járni, de nem igazán sikerül és ettől csak rosszabb lesz a kedvem és úgy érzem elbuktam mint jó társ. Mit gondoltok erről, menjek pszichológushoz? Esetleg ha valaki tudna nekem ajánlani ebben a témában könyvet de minden segítséget meghallgatok
nov. 10. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Szakíts és aztán menj pszichológushoz.
nov. 10. 21:05
 2/7 he84 ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy nagyon függsz a párodtól kérdező, az is lehet, hogy érzékeny vagy. Én is az vagyok néha. Ha a barátom megbánt (azért szerencsére nem gyakran), vagy ha valami másképp történik ketőnkkel kapcsolatban, akkor én is hajlamos vagyok szomorkodni, olyankor eléggé rossz a kedvem 1-2 napig, bár azért nem folyamatosan. Persze attól is függ, hogy miről van szó és szerencsére legtöbbször meg tudjuk beszélni.
nov. 10. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

"ha épp jó minden akkor boldognak érzem magam, viszont ha rossz akkor nagyon magamalatt vagyok. Mostmár látom ez nem normális. Illetve gyakran az ő boldogságát magam elé helyezem és a kedvébe akarok járni, de nem igazán sikerül és ettől csak rosszabb lesz a kedvem és úgy érzem elbuktam mint jó társ"

Kifejtenéd?

nov. 11. 00:45
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Ugyanebben vagyok most én is.

Teljesen befolyásolja az életemet, hogy épp ő hogyan áll hozzám, mennyire érzem a szeretetét, stb.

Szorongok én is sajnos.. ugyanerre kerestem a választ, hogyan lehet leválni..

nov. 11. 07:51
 5/7 A kérdező kommentje:

#2 Alapjáraton tényleg érzékeny vagyok, legalábbis sok dologban. Eddig pont ezért nem is zavart annyira ez engem, csak mostmár kicsit érzem kezdek ebbe belefáradni.

#3 Persze, alapjáraton én olyan vagyok hogy nincs sok barátnőm például de az a pár aki van rá kölcsönösen tudunk hatni egymásra. Tehát ha épp rossz passzban vannak mégha nem is tudok sokat hozza tenni a problémájuk megoldása érdekében de mégis feltudom a kedvüket dobni például azzal hogy kibeszélhetik magukat nekem, feldobok ötletet csináljunk valamit, kicsit próbálok poénkodni. Meg alapból ha már beszélünk mindig örülnek nekem szinte már pusztán attól, hogy felhívtam őket. Mostanság nálunk a párommal meg gyakran a hangulat hétvégén is olyan semmilyen, elvileg nincs különösebb baja de kedvetlen látom rajta és ilyenkor próbálok ugyanúgy ezekhez a dolgokhoz folyamodni, de ezzel általában csak azt érem el hogy idegesítem. Ez zavar ilyenkor hogy nem tudok rá pozitívan hatni. Én azt gondolom egy jó kapcsolat, jó barátnőnek mindig örülsz és többnyire boldog vagy, ezért érzem azt amit írtam. Végén pedig nekem is olyan semmilyen a kedvem és zavar ez az egész dolog.

nov. 11. 09:22
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Akkor egy cipőben járunk, sok helyen olvasom az önszeretet nagyon fontos, hogy meglegyen. Illetve erre azt találtam, hogy ez szorongó kötődés
nov. 11. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:

6. Igen, pontosan ugyanezeket találtam én is.

És egyiket sem tudom magamra venni. Szerintem az önszeretetem rendben van, és a szorongó kötődésű emberek jellemzőinek csak egy nagyon icipici része igaz rám.

Ha én úgy látom, hogy nem eléggé örül, hogy találkozunk azonnal magamra veszem sajnos. Nem tudok mindig arra gondolni, hogy ohh biztos csak fáradt..

nov. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!