Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek az egyértelmű jelei egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
nov. 10. 19:30
1/7 anonim válasza:
Folyamatos stressz és összezavarodottság érzés, a mixed signalsnak hála. Örök fáradtság, hogy résen kell legyél. Tojáshéjakon járás. Rendre áthágott ígéretek és csalódottság. Toxikus érzelmi hullámvasút. De a legfőbb, hogy mindenért csak és kizárólag te vagy a hibás 100%ban. Akkor is ha igazából téged ér bántalmazás, és ő az agresszor.
2/7 anonim válasza:
Amit #1 ír.
És ebből jön majd a társas magány és a depresszió. És minél tovább van benne az ember annál nehezebben fog belőle kimászni.
3/7 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy korai jel, hogy másokat akar folyton lenyűgözni, amihez még el is várja, hogy te segítséget nyújts, és megértő legyél.
4/7 anonim válasza:
Mindenbol a legjobbat veszi, nagyon a kedvedben jar.. aztan el telik egy ido es jon a bantalmazo.
5/7 Corky2 válasza:
Én a netről rengeteget okosodok ilyen témákban is.Bátran merem ajánlani minden témában.Én sosem tudom olyan jól megfogalmazni mint ahogy olvasom vagy hallgatom...
6/7 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy nálunk évekig az volt a menetrendszerű séma, hogy egy pár napig, vagy max hétig, én voltam, a "kiválasztott" a number one nő, aki megnyerte a főnyereményt, azaz őt, és tett is egy két dolgot, amitől tényleg úgy éreztem, hogy első osztályú életem van (vagy lesz). Aztán mindig jött egy két nap, amikor valamiért nem feleltem meg, rajta lettem kapva, megfeddve, aki szégyellje magát, valójában nem érdemli meg ezt az életet, csak "idepofátlankodott". Ez addig ment, míg ki nem készültem, sírógörcs, elköltözésről beszélés. Utána meg rögtön jött a nagy bocsánatkérés, nem úgy gondolom, nekem vannak túl nagy igényeim, bocsánat stb. És aki olyan gyenge jellemű, mint én, az tényleg hisz benne, hogy ez volt az utolsó eset. Aztán 10 év kapcsolat után, egy újabb ilyen eset után bepöccentem, akkor lett egy nagyobb válság a kapcsolatunkban, meg annyira megerősödtem, hogy még egy rinyahétvége, és ténylég pakolok. Azóta csendben van, csak magában gyűlölködik, és szabotál. (a kérdésekre: most éppen nem tudok lépni, de fogok majd)
7/7 anonim válasza:
Fogok, talán, esetleg, majd, várok még, ez nem a megfelelő alkalom = nem fogok általában semmit se tenni, de a semmi és a soha, akár a mindig fogalma nem lehetséges, mert esetekre szabad csak statisztikát ráhúzni vagy akár általánosítani azt, szóval "általában" hosszú idő múlva lépek "csak" le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!