Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzelmileg éretlen férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg éretlen férfival mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Csak ne írjátok, hogy semmit, cseréld le, mert arra már késő. Gyerekeink vannak, az csak végső megoldásként jöhet szóba. És igen, tudom, hogy az én hibám, azelőtt kellett volna ezen gondolkoznom, hogy családot alapítottunk. De most már hiába keseregnék azon, hogy mit kellett vagy nem kellett volna.

Szóval, mit értek az érzelmileg éretlen alatt. Hát aki ismeri az ilyen típust, az biztosan tudja miről van szó. Semmit nem lehet vele megbeszélni. Bármilyen gondunk van, az egyetlen megoldása mindenre, hogy úgy tesz, mintha nem létezne. Ha próbálok vele bármit megbeszélni, megoldani, vagy hozzá sem szól a témához, vagy beleegyezik mindenbe, aztán felhánytorgatja nekem, hogy mert minden úgy van, ahogy én akarom. De azt nem képes kinyögni, hogy ő mit akar, hiába kérdezem. Ha csinál valami hülyeséget, nem képes megmondani miért tette, mi baja, de elvárja, hogy én tegyek úgy, mintha minden oké lenne. Ha neki nem tetszik valami, amit én teszek, akkor sem szól semmit, csak besértődik. Abszolút lehetetlen vele bármiről beszélni, mint két felnőtt ember. Néha már úgy érzem, mintha az anyja lennék és okítgatnom kellene, ő meg a lázadozó tini. De én nem az anyja akarok lenni, hanem a társa. Alapjában véve tudom, hogy nem igazán tudok bármit is tenni ezzel, amúgy sem lehetséges megváltoztatni a másik embert. De van esetleg valaki, akinek hasonló párja volt, aztán valamilyen csoda (vagy más ok) folytán megváltozott a helyzet?

32 éves egyébként, nem olyan fiatal már.

júl. 4. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Maradj vele aztán nyeljed neki ha egyszer szakítani nem akarsz. Mint írtad megvaltoztatni nem lehet. Akkor csak tűrni tudsz.
júl. 4. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Jobb lett volna, ha konkrét példákat írtál volna le, hogy mi volt a konfliktus kiváltó oka, ő hogyan reagált, te azt miért nem tartod helyesnek.

Írtál egy hosszú kifejtést, de nem hoztad közelebb a problémát hozzánk.

júl. 4. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem éretlen kérdező hanem cseszik rá mindenre ami veled kapcsolatos. El is mondta miért:

"Ha próbálok vele bármit megbeszélni, megoldani, vagy hozzá sem szól a témához, vagy beleegyezik mindenbe, aztán felhánytorgatja nekem, hogy mert minden úgy van, ahogy én akarom."

Ahhoz tartj magát, hogy úgyis a te akaratod érvényesül és nincs kedve harcolni, rád hagyja azt jól van.

Majd ha talál más nőt akivel megérti magát majd akkor elhagy téged. Várd ki ha válni nem szeretnél.

júl. 4. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
36%
De...eretlen. terapia es egyben mellette párterapia is, más nem jut eszembe. De szerintem oda se fog akarni jarni. Mivel szembesitik es ez nem kenyelmes, szoval ezt is a szonyeg alá sopri, aztán fog kifogasokat talalni miért nem megy. En 15 évet birtam, elvaltam. Tudod mit csinalt? Semmit. Az anyjahoz koltozott es velemeny nelkuli szellem tovabbra is a gyerekeit is csak akkor látja mikor a birosagi lathatas van,gyakran meg akkor sem.... Fel sem hivja oket. A kotelesseg szo nala hianyzik
júl. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!