Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban a férfi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban a férfi a nőhöz kötődik érzelmileg, míg a nő a férfival járó előnyökhöz, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Másképpen: a férfinak a nő külseje és a személyisége fontos, és kevésbé a karrierje és vagyoni helyzete, míg a nő számára kicsit számít csak a férfi külseje, sokkal fontosabb a férfi fizetése, státusa, vagyona, tekintélye. Régen is így volt, ezután sem fog megváltozni. Szerintetek?
2018. aug. 10. 08:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem egy újabb általánosítás. Nem tudom, feltűnt-e, de a nők egy pár éve már kijöttek a konyhából és saját karriert építenek. Sok férfi úgy érzi pont emiatt nincs már szükség rá, mert már nem neki kell a családot eltartani, sohan azt érzik, szakmailag lekörözik őt a nők és ettől elveszíti azt, hogy férfinak lássa magát.
2018. aug. 10. 08:46
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ma végre finomat fogok ebédelni.
2018. aug. 10. 08:46
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Még ninca reggel 9, de tuti hogy ez a mai nap leggyökerebb kérdése.

Bár, még tehetsz fel kérdést itt, szóval lehet bármi. :)

2018. aug. 10. 08:48
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Én nem ezt tapasztaltam, pedig mindig körülvettek a nők.

Amit leírsz az egyfajta értékrend, és nem húzható rá minden nőre.Az anyagi biztonságvágy minden ember alaptulajdonsága, ennek van egészséges, és eltorzult formája.

Továbbá azt érdemes realizálni, hogy férfinak is, és nőnek is van egyfajta minőségi funkciója, aminek kevesen vannak manapság tudatában.Az egészséges nők az egészséges férfiakhoz vonzódnak.A férfi teremtő erő(fallosz), mindig van valamilyen értelmes célja, ami felé irányítja az életét, és ez a funkciója.Amit te leírsz az annak az eredménye, hogy súlyos nevelési hibák, és kifordult, valódi értéket nem mutató értékrendek lettek a dominánsak a társadalmunkban.Mindenhonnan bombáz a materializmus, az emberek célja pedig az anyag felhalmozása lett, a nők pedig továbbra is a céltudatos férfiakhoz vonzódnak ösztönösen.

Egyébként a tapasztalatom azt mutatja, hogy mindenki olyan partnert vonz, amilyen ő maga is, amivel tud harmonizálni.Én sosem voltam materialista, nekem a pénz eszköz az anyagiaknál magasabb rendű, szellemi céljaim megvalósításához, amikért élek, ami egy ideológia, amit én teremtettem, amiért mindenkor ki tudok állni, dacolva bármivel.Ez tesz engem férfivá.Ehhez képest mindig meg is kapom a megfelelő partnert, még sosem volt egészségtelenül anyagias párom, az olyannal eleve össze sem tudok kapcsolódni, mert én sem vagyok az, tehát nem is nagyon ismerek ilyen embereket.

Neked mi a célod az életben?

2018. aug. 10. 09:12
 5/13 Bétó apó ***** válasza:
21%

Aki azt hiszi, hogy ez nem így van, az nem hallotta még a "minden nő koorfa" vagy "a férfi csak kicsit legyen szebb az ördögnél" ősi igazságokat. Mindig is így működtek a nők, és ez ezután sem fog megváltozni. Tény hogy manapság a nők is építhetnek karriert, de csak azért, mert a férfiak felépítettek és folyamatosan működtetnek egy olyan világot, amiben a nők többsége is előrejuthat komolyabb teremtő tevékenység nélkül is. A férfiak teremtenek, a nők manipulálnak. Nem ugyanaz! Senki se higgye, hogy Susan Wojcicki irányítja a YouTube-ot, vagy Merkel Németországot.

A lányok kábé húszegynéhány éves korukig naivak, és jó pasit szeretnének maguknak kevésbé gondolva az anyagi jövőre. Ez úgy 25 éves koruk körül kezd megváltozni (+/- néhány év, kinek mikor "nő be a feje lágya"), és elgondolkodnak, hogy oké, de ha már jó pasi, akkor azért járjak már jól anyagilag is. Ez csak nagyon kevés csajnál alakul is így. A többségnél az évek során a "jó pasi" szép lassan kikopik az egyenletből, és "de legalább legyen pénze" vagy "legyen jó ember" szintre változik. Legnagyobb elismerés egy nő számára a barátnőitől (és egyben a legnagyobb irigységre okot adó dolog), ha azt mondják neki: "Te, ezzel a pasival megfogtad az Isten lábát". Az anyagi biztonságra való törekvés mindig megmarad a nőnél, mert hát saját labilis karrierjükben annyira nem bízhatnak egy életen át, meg egyébként is mi lesz a gyerekek jövőjével, ez mindig ott motoszkál a nő fejében. Meg az is, hogy sok pénznél MINDIG jobb a több. Egy nő pénz tekintetében mindig telhetetlen, ebben ne legyenek kétségeink, legfeljebb a különböző külsővel rendelkező nők lehetőségei térnek el jelentősen.

Férfiakat pedig az esetek legtöbbjében a nő külseje érdekli egy kapcsolatban (meg hogy végre legyen punci), azért hajtanak általában a jó nőkre. Ha egy férfi megkérdezi a nőtől, hogy az mivel foglalkozik, az pusztán csak érdeklődés bármiféle hátsó szándék nélkül. Ebben a tekintetben a férfiak egyszerűek, mint a faék, és sokkal kiismerhetőbbek.

Ez az élet nagy igazsága, csak nem mindenki hajlandó ezt felismerni...

2018. aug. 10. 10:19
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
#5 köszönjem meg férfiaknak a feminizmust? Mégis te hol a viharban élsz??
2018. aug. 10. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Kösz mindenkinek,jót nevettem 😂😂😂
2018. aug. 10. 11:13
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Miért jók ezek a debil általánosítások, amik köszönőviszonyban sincsenek a való élettel, és amúgy is már hatvanszor meg lettek kérdezve?

Komolyan érdekel, valakinek ez a szórakozás csúcsa, hogy ilyeneket írogat ki?

Namindegy.

Mit gondolok?

Hogy talán párszáz évvel ezelőttig tényleg valahogy így működhetett, mikor a nő pénzügyileg mindig a férfira támaszkodott.

Ma már mi értelme lenne? Pénzt tudok szerezni magamtól is, így ezt nem a páromtól kell várnom, szóval marad a külső és a személyiség, ami fontos a páromban.

Annyi igazságtartalma lehet, hogy a legtöbb nő elvárja, hogy a potenciális partnere el tudja tartani magát, esetleg keressen annyit, hogy ha a nő otthon marad szülni (érthető okokból csak ő tudja ezt megtenni), akkor ne haljanak éhen mindhárman. De hogy ez lenne a legfontosabb, azt kétlem (mármint vannak olyan nők is, de elenyésző kisebbségben, kár róluk általánosítani minden nőre)

2018. aug. 10. 11:33
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Hogy mit gondolok, röviden és tömören? Hogy ez egy hatalmas fazság.

Nyilván vannak aranyásó nők (egyébként férfiak is), akik pénzes pasit keresnek, meg izomagyú pasik akik cicababát. De ne húzzúk ezt már mindenkire rá!

2018. aug. 10. 11:43
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

Tudtad kérdező, hogy ha a kapcsolatban az egyik fél gyógyíthatatlan beteg lesz (pl rákos) a férfiak hatszor gyakrabban hagyják ott a társukat, mint a nők?

Imádhátok úgy beállítani ezen az oldalon, mintha a nőknek nem is lennének érzelmeik, és csak a ferfiakon élősködnének, de ennek kizárólag az ellentéte az igaz.

Betegség esetén a férfi hagyja ott a nőt.

A házasság a férfiak életére van jó hatással, csökkenti a depresszióra való hajlamot, míg a nőknél pont hogy növeli.

A megcsalási statisztikákat is tivezetitek.

Oszehasonlithatatlanul nagyobb arányban hagyja ott a férfi a családját, mint a nő.

Erre még ki is vetítitek ránk a saját mocskotokat ránk. Megérdemelték, hogy csak felszínesen szeressenek titeket, úgy ahogy azt próbáljátok beállítani...

2018. aug. 10. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!