Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolat elején már csak azért se teszi meg amire kértem az mit jelent?
Volt egy kis nézeteltérés köztünk abból, hogy szerintem írhatna amikor a baráti találkozóból hazaér... Szerinte nem kell, ezen össze vitatkoztunk pár napos mosolyszünettel pár héttel ezelőtt.
Most is elment barátokhoz, már csak azért sem írt egy szót sem amikor hazaért.
Nem tudom ezt hova tenni, elvileg ő akart kapcsolatot velem..
Amikor együtt vagyunk éppen akkor nagyon jó minden, nagyon figyelmes, mindent úgy csinál, ahogy csak akarhatja egy nő.. inkább akkor van bajom amikor épp külön vagyunk. Naponta 1x jó, ha felhív, vagy nagyon ritkán hetente 1-2x ír egy üzenetet is mellé....
Bakker vmi kontrollmániás vagy hogy neked jelenteni kéne mint a munkahelyen?
Engem is zavarna.
Teljesen más lenne ha azert kene a hívás mert esetleg utána találkozunk, vagy jön hozzam a párom, vagy en hozzá, de hogy mikor esek haza? Nem mindegy?
Miért beteg az én fejem?
Ez annyira nagy kérés?
Szerintem teljesen jogosan kérted.
Ha egy férfi nem képes felfogni hogy egy nő aggódik érte és szeretné tudni hogy mikor ért haza stb akkor nincs keresnivalója senki mellett.
De ne aggódj találsz olyasvalakit akinél ez alap lesz.
Gondolj bele ha erre nem képes mi lenne később ha tényleg valami nagy dolgot kernel tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!