Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kapcsolat elején már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kapcsolat elején már csak azért se teszi meg amire kértem az mit jelent?

Figyelt kérdés

Volt egy kis nézeteltérés köztünk abból, hogy szerintem írhatna amikor a baráti találkozóból hazaér... Szerinte nem kell, ezen össze vitatkoztunk pár napos mosolyszünettel pár héttel ezelőtt.

Most is elment barátokhoz, már csak azért sem írt egy szót sem amikor hazaért.

Nem tudom ezt hova tenni, elvileg ő akart kapcsolatot velem..

Amikor együtt vagyunk éppen akkor nagyon jó minden, nagyon figyelmes, mindent úgy csinál, ahogy csak akarhatja egy nő.. inkább akkor van bajom amikor épp külön vagyunk. Naponta 1x jó, ha felhív, vagy nagyon ritkán hetente 1-2x ír egy üzenetet is mellé....

nov. 9. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Ugyan miért kéne neki te neked eleget tennie? Ki vagy te? Csak egy személy vagy akivel elkezdett járni és már nyitogatja a csőrét, hogy mit csináljon. Helyében már rég kidobtalak volna.
nov. 9. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Ne pazarold rá az idődet szerintem. Annyit kértél, hogy dobjon egy üzenetet, hogy rendben otthon van, ennyit nem bír megtenni, szerinted az ilyen ember majd foglalkozik veled, ha beteg vagy, ha gyereket akartok, majd közös feladat lesz, ha bármi bajod lesz, érdekelni fogja? Már most leszar téged.
nov. 9. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Ne haragudj, de egyet kell értenem az elsővel. Nincs jogod elvárni, hogy úgy viselkedjen ahogyan te megálmodtad. Felnőtt emberről van szó és nem 15 éves tiniről aki még talán beszámol az anyjának, hogy hová megy és mikor jön haza. De ha nem tetszik a viselkedése akkor szakíts és keress pincsikutyát, vagy kisfiút akinek lehetsz az anyja társa helyett...
nov. 9. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Nincs semmi jogod őt számonkérni, se szabályozni semmiben sem. Nem tartozik neked semmi beszámolnivalóval, mivel itt csak te mondod hogy jártok, valójában nem és csak dugásra tart téged. Semmi több. Dugó pajtik vagytok, nem több. És ennek függvényében ő azt csinálja amit akar. Te is tedd azt és ne képzelj bele többet mint ami.
nov. 9. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

Bakker vmi kontrollmániás vagy hogy neked jelenteni kéne mint a munkahelyen?

Engem is zavarna.

Teljesen más lenne ha azert kene a hívás mert esetleg utána találkozunk, vagy jön hozzam a párom, vagy en hozzá, de hogy mikor esek haza? Nem mindegy?

nov. 9. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Beteg a fejed kérdező.
nov. 9. 19:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Miért beteg az én fejem?

Ez annyira nagy kérés?

nov. 9. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem teljesen jogosan kérted.

Ha egy férfi nem képes felfogni hogy egy nő aggódik érte és szeretné tudni hogy mikor ért haza stb akkor nincs keresnivalója senki mellett.

De ne aggódj találsz olyasvalakit akinél ez alap lesz.

Gondolj bele ha erre nem képes mi lenne később ha tényleg valami nagy dolgot kernel tőle?

nov. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!