Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a nem egyből feltűnő red flagek randizáskor illetve egy kapcsolat elején amelyeknél azonnal fel kell állni?
Fúh hát hosszú a sor. Amiket tapasztaltam eddig: Közös tervek, házasság, szövögetése 10 perc ismeretség után. Gyakori sms, telefonálás, elvárja, hogy égésznap csicseregjünk. Kontrollmánia. Már az elején próbál megváltoztatni, puhítani, milyen legyek, milyenné válja az ő kedvéért, persze csak "merő jó indulatból". A személyes határokat feszegeti vagy teljesen átlép rajta. Tiszteletlenül rondán beszél, másokról. Elmebajra utaló jelek, pl. Bejelöli az összes ismimet a facebukon, úgy hogy mi is alig ismerjük egymást, nyomulós, erószakos viselkedés.
Vezetésnél begyorsít, a frászt hozza rám, sokkol valamivel, váratlanul megjelenik a munkahelyen, vesz egy kisálatot amire nem kértem, meglepetés bulit szervesz és ilyenek. Már az elején mas nőkkel flörtöl előttem, vagy üzeneteket vált. Sok a lány barátja, ezek főleg exek, de természetesen ezek a kapcsolatok "makulátlanul tiszták", még a feltételezés is sértő, hogy feltételezem, hogy összejárnak...
Látom, hogy másokkal agresszív vagy tiszteletlen, esetleg másokat kinevet, gúnyolódik tajtuk.
Próbál többnek látszani, mint ami, sznob, óriási márkajelzésű pólók, tetkók, karikák, stb. Megjátszós.
Bizonyíthatóan hazudik.
:D
Az ilyen "bölcs", red flagelő, más hasonló picsák véleményét kikérő lányok szoktak mindig a legnagyobb bunkókkal vagy a legszánalmasabb elnyomókkal járni :D
-Kontrollmániás, már a kapcsolat elején féltékenykedik, be akar számoltatni merre jártál, kivel voltál.
-feltűnően csúnyán beszél az exeiről.
-munkanélküli
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!