Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért erőltetik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért erőltetik már a kapcsolat elején a bemutatást?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy eddig minden kapcsolatomban már az elején mikor csak ismerkedtünk (első hónapok) vittek volna mindenhova mindenkinek bemutatni amitől én személyesen rosszul vagyok, úgy érzem magam ilyenkor mint egy bazári majom akivel fellépni mennek. Fiúk, ti ilyenkor miért érzitek ezt fontosnak, dicsekvés a környezeteteknek hogy barátnőtök lett? Vagy ez az etetés része hogy jobban imponáljatok egy nőnek hogy ti komolyan gondoljátok?

Nekem a józan ész azt sugallná hogy az első a hónapok arról szóljanak hogy megismerjük egymást és hogy eldőljön biztosra hogy ledobjuk-e azt a bizonyos horgonyt avagy sem. Ehelyett tök kellemetlen ilyen külsős kényszerhelyzetekbe kerülni amiből akár később kellemetlenség is lehet. Nem is nagyon szoktam ebbe már belemenni.

aug. 16. 17:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
"Vizsgáztatnak". Ha minden más stimmel ÉS azoknak is megfelelsz, akiknek bemutatgatnak, jó véleménnyel lesznek rólad, illetve látja a férfi, hogy megtalálod velük a közös hangot, akkor fordulhat még komolyabbra a kapcsolat.
aug. 16. 17:25
 2/19 A kérdező kommentje:
Nekem az kicsit visszatetsző, hogy a család "jóváhagyása" kell egy felnőtt embernek a kapcsolata kialakulásához, de megértem ha van ilyen is.
aug. 16. 17:31
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Hmm. Azt tudom elképzelni, hogy így vagy nem mersz lelépni, mert már bemutattak, vagy ha lelépsz, te leszel a hibás, mert ő aaannnyira szerelmes volt, hogy már bemutatott mindenkinek.
aug. 16. 17:33
 4/19 A kérdező kommentje:

#3 Na ezt is el tudom képzelni, de ez meg manipuláció. :(

Amúgy nem tudom hogy milyen neműektől kapok választ nyugodtan írjátok oda😅

aug. 16. 17:39
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Ne jóváhagyásban gondolkodj, nem ennyire szélsőséges azért... Csak számít. Nem keveset nyom a latba. Nem mindegy, hogy a családnak vagy a haveroknak "megvan rólad a véleményük", és csak hallgattok meg kínosan feszengtek egymás társaságában, vagy jól elvagytok, és utána azt mondják a férfinak, hogy milyen helyes, aranyos kis nő, vigyázz rá 🙂. Szívesebben horgonyoznak le az utóbbi mellett. Ismétlem: ha minden más is oké.
aug. 16. 17:41
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
A család meg a haverok törődjenek a saját életükkel. Mekkora lúzerke választ a családjának meg a többi kannak párt?
aug. 16. 17:45
 7/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha meg nélküled menne el haverozni itt sírnál, hogy nem visz.
aug. 16. 17:47
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

Első hónapok? Az pontosan mennyi idő?

Az, hogy 1-2 hónap után a haverjainak bemutat, azzal mi a gond? Ők a társasága. 4-6 hónap után természetes, hogy a szüleinek, testvérének bemutat.

De te fordítva ülsz a lovon!

Egyúttal őket is bemutatja neked!

Téged nem érdekel, kikkel barátkozik-haverkodik a párod? Téged nem érdekel, kik nevelték fel a párodat, milyen családi miliőben élt gyerekkorában?

Egyet jól jegyezz meg!

Amikor párod lesz, nem "sterilen" kapod őt meg. Ő továbbra is azoknak a szülőknek a gyermeke lesz, annak a haveri körnek a tagja marad stb. És nemcsak te, de ezek az emberek is hatással lesznek rá ezután is. Akár egyetértesz velük valamiben, akár nem.

Nekem eléggé az jön le ebből, hogy a párodat le akarod választani a rokonairól, barátairól.

Nem red flag, de egy pici figyelmezető jelzés lenne nekem, ha a férfi helyében lennék.

aug. 16. 18:18
 9/19 anonim ***** válasza:
64%
#8 vagyok, férfi vagyok, gondolom ez sejthető is volt. :-)
aug. 16. 18:18
 10/19 anonim ***** válasza:
Ne általánosítsunk!
aug. 16. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!