Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig nem probléma hogy nem mutatom be a párom a szüleimnek?
Vagy meddig fura?
Én vagyok a férfi és én egyedül élek, saját életem van, a szüleim nem tudnak minden lépésemről.A párom a szüleivel él,és sokszor megyek érte, és viszem haza.Már kb. 1 hónapja behívott magukhoz, és így megismertem a szüleit.És azóta még egyszer is voltam náluk.Valamint mindig megyek érte, és viszem haza őt.
2 hónapja vagyunk együtt.A szüleim nem tudják hogy van barátnőm.Nem rosszból nem mondom el, meg nem direkt titkolózom...hanem egyszerűen csak nem számolok be minden lépésemről.És a szüleimmel nem is nagyon szoktunk ilyen témákról beszélni.Úgyhogy nem adódik hogy elmondjam mikor megyek hozzájuk.Még az sincs hogy véletlenül összefutnánk a szüleimmel mikor a párommal vagyok.
Jó, 2 hónap nem olyan sok idő...de ezt akár évekig is tudnám húzni ha nagyon akarnám erős túlzással :)
Az nagyon rossz, ha Karácsony előtt szólnék csak a szülőknek,és arra időzíteném a bemutatást?
Mármint a párom mikor előjön ez a téma mindig türelmes és mondja hogy majd ha elérkezettnek gondolom bemutatom.(de lehet csak udvariasságból mondja) Ő a szüleivel él, így tudják,látják hogy állandó személlyel találkozik.
Megbeszélés kérdése.
Nekem barátnőm még a legelején mondta, hogy nem szeretné, ha a családja tudna a kapcsolatunkról, tekintve, hogy krónikusan rossz a viszonyuk. Nem gondolom, hogy problémát kellene csinálnom ebből. Nem jelenti azt, hogy szégyell, csak tök felesleges lenne még egy konfliktusforrás az életébe. Nem mindenkinek van ám normális családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!