Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig nem probléma hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig nem probléma hogy nem mutatom be a párom a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Vagy meddig fura?

Én vagyok a férfi és én egyedül élek, saját életem van, a szüleim nem tudnak minden lépésemről.A párom a szüleivel él,és sokszor megyek érte, és viszem haza.Már kb. 1 hónapja behívott magukhoz, és így megismertem a szüleit.És azóta még egyszer is voltam náluk.Valamint mindig megyek érte, és viszem haza őt.

2 hónapja vagyunk együtt.A szüleim nem tudják hogy van barátnőm.Nem rosszból nem mondom el, meg nem direkt titkolózom...hanem egyszerűen csak nem számolok be minden lépésemről.És a szüleimmel nem is nagyon szoktunk ilyen témákról beszélni.Úgyhogy nem adódik hogy elmondjam mikor megyek hozzájuk.Még az sincs hogy véletlenül összefutnánk a szüleimmel mikor a párommal vagyok.

Jó, 2 hónap nem olyan sok idő...de ezt akár évekig is tudnám húzni ha nagyon akarnám erős túlzással :)

Az nagyon rossz, ha Karácsony előtt szólnék csak a szülőknek,és arra időzíteném a bemutatást?

Mármint a párom mikor előjön ez a téma mindig türelmes és mondja hogy majd ha elérkezettnek gondolom bemutatom.(de lehet csak udvariasságból mondja) Ő a szüleivel él, így tudják,látják hogy állandó személlyel találkozik.

2022. okt. 22. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9 éve vagyok együtt a férjemmel, van 2 gyerekünk. Soha nem mutatott be az anyjának es nem is fog, de megvan ra az oka. Az összes kapcsolatát szétverte különféle eszközökkel, ezt már nem hagyta. Jól is tette.
2022. okt. 23. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 ez azért egy elég szélsőségesen rossz anya-fiú kapcsolat.

Ha egy kapcsolat fél évet kibírt, abban több is van. Kezd komolyodni. Ha nincs családi gonoszkodás a háttérben, a nem-bemutatás azt jelzi, hogy neked nem komoly. Főleg, hogy a lány 1 hónap után már megtette

2022. okt. 23. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
10-es ugye hogy téged is zavar hogy megpakolja a lányod barackját?
2022. okt. 23. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy komoly szintet jelent a szülőknek való bemutatás. Mi párommal megbeszéltük, hogy mindenféle bemutatással egy hónapot várunk, utána meg ahogy alakul. Én nagyjából másfél hónap után ismertem meg a családját ő enyémet kb 2 hó után. Én már abban az 1-2 hónapban szüleimnek említettem, hogy megismertem valakit, aztán rájuk bíztam mikor lesznek nyitottak megismerni, illetve ugyanez visszafele, hogy párom mikor volt rá készen, hogy megismerje a családomat.

Szerintem is a félév körül már illik, nem kell nagy feneket keríteni a dolgoknak, esetleg egy közös ebéd, kávé, 2-3 óra elég néha.

2022. okt. 24. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!