Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért erőltetik már a kapcsolat elején a bemutatást?
A helyzet az hogy eddig minden kapcsolatomban már az elején mikor csak ismerkedtünk (első hónapok) vittek volna mindenhova mindenkinek bemutatni amitől én személyesen rosszul vagyok, úgy érzem magam ilyenkor mint egy bazári majom akivel fellépni mennek. Fiúk, ti ilyenkor miért érzitek ezt fontosnak, dicsekvés a környezeteteknek hogy barátnőtök lett? Vagy ez az etetés része hogy jobban imponáljatok egy nőnek hogy ti komolyan gondoljátok?
Nekem a józan ész azt sugallná hogy az első a hónapok arról szóljanak hogy megismerjük egymást és hogy eldőljön biztosra hogy ledobjuk-e azt a bizonyos horgonyt avagy sem. Ehelyett tök kellemetlen ilyen külsős kényszerhelyzetekbe kerülni amiből akár később kellemetlenség is lehet. Nem is nagyon szoktam ebbe már belemenni.
#8 Köszi a választ!
Mindenkinél más hogy mi neki a kényelmes tempó, de volt példa arra is hogy örültem hogy hamar történtek ezek a találkozások mert le tudtam szűrni, hogy olyan emberek közé keverednék akik között soha nem tudnám magam adni. Ezzel meg tudtam előzni a bajt.
Szóval tiszteletben tartom hogy ez egy fontos szegmense az ismerkedésnek, csak valószínű nekem nem annyira sürgős, mivel ezt nem tudnám ugyanúgy viszonozni (nekem például nincs saját családom)
Soha nem választanék le senkit a környezetéről, előbb távoznék én ha valamit nem érzek teljesnek
Mit jelent az, hogy nincs saját családod?
Már nem élnek a szüleid és nincs testvéred?
Vagy állami gondozott voltál?
Ez nagyon szomorú. :-(((
Pedig gondolom huszonéves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!