Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért erőltetik már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért erőltetik már a kapcsolat elején a bemutatást?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy eddig minden kapcsolatomban már az elején mikor csak ismerkedtünk (első hónapok) vittek volna mindenhova mindenkinek bemutatni amitől én személyesen rosszul vagyok, úgy érzem magam ilyenkor mint egy bazári majom akivel fellépni mennek. Fiúk, ti ilyenkor miért érzitek ezt fontosnak, dicsekvés a környezeteteknek hogy barátnőtök lett? Vagy ez az etetés része hogy jobban imponáljatok egy nőnek hogy ti komolyan gondoljátok?

Nekem a józan ész azt sugallná hogy az első a hónapok arról szóljanak hogy megismerjük egymást és hogy eldőljön biztosra hogy ledobjuk-e azt a bizonyos horgonyt avagy sem. Ehelyett tök kellemetlen ilyen külsős kényszerhelyzetekbe kerülni amiből akár később kellemetlenség is lehet. Nem is nagyon szoktam ebbe már belemenni.

aug. 16. 17:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#8 Köszi a választ!

Mindenkinél más hogy mi neki a kényelmes tempó, de volt példa arra is hogy örültem hogy hamar történtek ezek a találkozások mert le tudtam szűrni, hogy olyan emberek közé keverednék akik között soha nem tudnám magam adni. Ezzel meg tudtam előzni a bajt.

Szóval tiszteletben tartom hogy ez egy fontos szegmense az ismerkedésnek, csak valószínű nekem nem annyira sürgős, mivel ezt nem tudnám ugyanúgy viszonozni (nekem például nincs saját családom)

Soha nem választanék le senkit a környezetéről, előbb távoznék én ha valamit nem érzek teljesnek

aug. 16. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
30%
A haverozásnak nem értem, mi értelme van. Mert úgyis csak megjátsszák magukat. Nem fogják neked elmondani, hogy majd ellened beszélnek, meg rábeszélik a párodat, hogy csaljon meg, és viszik kuurvázni.
aug. 16. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy nincs saját családod?

Már nem élnek a szüleid és nincs testvéred?

Vagy állami gondozott voltál?

aug. 16. 19:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Már nem élnek a szüleim és nincs testvérem
aug. 16. 19:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szomorú. :-(((

Pedig gondolom huszonéves vagy.

aug. 16. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor lehet azt hiszik, hogy mindenáron csatlakozni akarsz gyorsan egy családba. Ilyen velem is volt. Nem értette meg, hogy engem nem az ő anyja nevelt, és soha nem lesz olyan intim kapcsolatom vele, mint a saját anyámmal.
aug. 16. 20:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont nem ragaszkodnék én se annyira egy új családhoz, csak éppen annyira amennyire a helyzet megkívánja
aug. 16. 20:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Én maximálisan értem a kérdezot, ismerősi körben is van olyan aki kb 2 hét után minden egyes nőjét viszi bemutatni,és nyilván pár hónap alatt elhalnak ezek a kapcsolatok....és tök ciki.Mar nem is vesszük komolyan ha jön egy új lány .Sose lehet tudni meddig lesz,3 hónap vagy 5 a max.
aug. 16. 23:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szerintem kérkednek is h van párkapcsolatuk.
aug. 17. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!