Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elején szép és jo aztán elhagynak?
Figyelt kérdés
Nem akarok olyat hallani h nézz magadba add le az igényeid stb.
Nem tudok megváltozni. Annak semmi értelme ha leadom az igényeim mer akkor nem fogom szeretni soha azt az embert akit csak azertvalasztok mert lekellett mondanom dolgokról, meg nyelnem kell nagyokat h
Legyen már valakim
Tényleg nem létezik olyan szemelyiseg mint en h elfogadna igy ahogy vagyok? Kajak mondják le dolgokról erjem be kevesebbel duguljak el csak h megtartsak valakit?
Mi lehet a megoldás?
Én az eddigi pasijaim megakartam tartani, próbáltam megoldást a dolgokra ok azok akik nem fogadtak el és leleptek.
jún. 11. 14:26
1/9 anonim válasza:
És most mit mondjunk?...Ez a kérdés nem kérdés, csak ventillálás. Sajnáljuk, hogy így jártál. Sok sikert a továbbiakban.
2/9 anonim válasza:
Mennyi idő után léptek le? Mi volt az előzmény? Mit mondtak, mi az ok?
3/9 anonim válasza:
2-es-nek igaza van, ezeket az infokat oszd meg velünk, különben még sejtésünk sem lehet, mért történik ez folyton.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtak meg csak h elmúlt naluk es ezzel az indokkal leleptek. Azt viszont érzékeltem mindegyiknél h idegesitonek tartanak. De erről nem tehetek basszus. Eza viselkedés nem olyan mint 1 kabát h leveszem azt helló. Engem is is sok minden zavart bennük mégse szerettem ki beloluk
jún. 11. 14:59
5/9 anonim válasza:
Pár hónap volt ez?
Ha elmúlt és idegesítőnek találtak, akkor egyszerűen csak nem is lettek beléd szerelmesek. Erről se tehetsz. Meg ők sem. Nem egymást kerestétek.
6/9 A kérdező kommentje:
1 év kornyeken vettem észre h negatívak velem, aztán 3 év után hagyták el
jún. 11. 15:12
7/9 anonim válasza:
Dehát te sem fogadod el úgy a másikat amilyen, csak ha mindent megüt amit elvársz. Ezek szerint te nem ütöd meg azt amit az olyan pasik elvárnak.
8/9 Senior Séf válasza:
Megszerezni sokkal könnyebb valakit, mint megtartani. De egyik esetben se jó stratégia, hogy "a qurvaéletbe, én ilyen vagyok, tessék engem így elfogadni". A szeretetreméltóság tapasztalati úton megszerezhető tulajdonság.
9/9 Senior Séf válasza:
Persze az is lehet,hogy az elején megadsz magadból mindent, és nem hagysz fejlődési lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!