Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elhagynátok a barátnőtöket ha szép lenne, és személyiségre is minden rendben lenne vele, viszont folyamatosan hüvelygombája vagy bakteriális fertőzése lenne és emiatt alig lenne szex?
Bocsi hogy nem férfiként irok, de nekem is ez volt a problémám egy évig kuszkodtem vele mire kigyogyultam, nem hagyott el az akkori párom. Ha szeret ilyen miatt nem fog elhagyni.
A parodnak nem lehet hogy van valami problémája amit nem vett eszre?
Volt orvosnál, de semmit nem találtak nála.
Nálam is mindig csak vagy a candidát vagy a bakteriális fertőzést mutatja ki a tenyészet vizsgálat, de vizelet, széklet, MINDEN vizsgálat negatív, tehát nincs semmi más baj ami kiválthatná, egyszerűen magától kiújul :(
Ha elhagyna, akkor annyit is ér. Fontos alap pillér a szex, de van attól sokkal fontosabb is.
Nem mellesleg, ha nagyon kanos szájjal, kézzel is kielégítheted.
32N
A Párodnak is kell kezelni magát
Illetve Candida diétát tarts
Pékárut lisztet, cukrot felejtsd el mert abból táplálkozik q gomba
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!