Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elhagynátok a barátnőtöket ha szép lenne, és személyiségre is minden rendben lenne vele, viszont folyamatosan hüvelygombája vagy bakteriális fertőzése lenne és emiatt alig lenne szex?
Nem tudom merrefelé élsz, de ha Bp. közeli vagy, egy orvost tudok ajánlani, Dr. Ujházy András, a visszatérő fertőzések a szakterülete.
Jobbulást!
Hááát a hozáslásodból ítélve önző is vagy lusta is.
Legalább ott lenne a törekvés vagy odaró lennél de semmi.
Ha nem nézzük az érzelmi dolgokat akkor én otthagynálak csak húzod a szád erre is meg arra is ... de férfi függő s hogy érzelmi hátteret biztosítasz neki az is valami valakinek az is fontos ...
Te nagyon szerencsés làny vagy az elöző vagyok am én csak magamból indulok ki hogy szinte minden reggel keményen ébredek S olyankor valamit csinálni kell ... Vagy a barátod h vezeti le a feszkót inkább elre gondoltam ..
Az érdekes hogy nem szereti ha lerántják azt szinte mindenki szereti. De senki se egyforma akkor lehet ti inkább érzelmileg vagytok elmélyűlve csak így nekem érdekesek ezek az infók... S nincs feszűltség köztetek ? Mert érdekes a felvázolt helyzet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!