Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. A párom mostanában elég fura, sokat sunnyog és dugdossa a telefonját és egyre kevesebbet akar velem lenni. Gyakorlatilag kerül. Ma sajnos nem bírtam tovább és bele néztem a telefonjába ahol rengeteg ismeretlen csajnak írt már és van egy aki környékbeli és énekes illetve színész kezdő szinten. Közel 10 évvel fiatalabb tőlem a csaj. A párom nagyon komolyan egy nagyon hosszú üzenetben agyon dicsérte, hogy csodás a hangja az arca álom szép gyönyörű a kisugárzása nagyon vonzó és gyönyörű hangja van és reméli egyszer főszerepben látja majd egyszer és csodálja őt és rajong érte. Engem sokkolt. Nem térek magamhoz. Állandóan azt kapom itthon, hogy mondjam meg őszintén mindig, hogy mit érzek és mit akarok de ő a hátam mögött másoknak ír ilyen szép dolgokat. Nekem alig jut valami szép vagy jó és már jeleztem is, hogy szerintem már nem érez úgy mint régen, viszont ezt cáfolta, hogy de ő nagyon szeret és szép vagyok a mindene vagyok stb... De tettek sehol. Én nem tudom mit tegyek. Úgy érzem szörnyen megaláztak és elárultak. Én mindent megteszek neki ő meg arra se képes, hogy közölje már nem tetszem neki... Tanácstalan vagyok. Össze törtem...

tegnap 18:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%
Dugj félre
tegnap 21:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezek után biztosan megroppanna a bizalmam, és komolyan elgondolkodnék egy nagy beszélgetésen, esetlegesen a szakításon. Akkor még hagyján lenne (bár akkor sem!), ha csak ilyen plátói módon álmodozna másokról, de így, hogy a viselkedése is alaposan megváltozott... őszintén, van még kérdés? Ne hagyd, hogy odáig juss, hogy a végére teljesen értéktelennek, egy pótléknak érezd magad, mert veled van, de szíve szerint már nem veled lenne, nap mint nap más nőkről ábrándozik. Legyen büszkeséged, becsüld ennél többre magad! Ha felkínálkozna neki egy lehetőség, lehet gondolkodás nélkül dobbantana, te meg ott fogsz állni eldobva, megalázott ex-barátnőként.

Lépj minél hamarabb! Nem azt mondom, hogy rögtön szakíts (bár őszintén, az se lenne már ördögtől való), de itt az ideje egy utolsó, igazán nagy és komoly beszélgetésnek, hogy hajlandó-e ténylegesen változtatni azon, ami neked ennyire fáj és megalázó, és viszont (bár ő nem jelezte, hogy fájna neki valami a részedről). Ha a tettek továbbra is elmaradnak, akkor sajnos meg kell hoznod a végső döntést, szerintem is.

tegnap 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!