Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. A párom mostanában elég fura, sokat sunnyog és dugdossa a telefonját és egyre kevesebbet akar velem lenni. Gyakorlatilag kerül. Ma sajnos nem bírtam tovább és bele néztem a telefonjába ahol rengeteg ismeretlen csajnak írt már és van egy aki környékbeli és énekes illetve színész kezdő szinten. Közel 10 évvel fiatalabb tőlem a csaj. A párom nagyon komolyan egy nagyon hosszú üzenetben agyon dicsérte, hogy csodás a hangja az arca álom szép gyönyörű a kisugárzása nagyon vonzó és gyönyörű hangja van és reméli egyszer főszerepben látja majd egyszer és csodálja őt és rajong érte. Engem sokkolt. Nem térek magamhoz. Állandóan azt kapom itthon, hogy mondjam meg őszintén mindig, hogy mit érzek és mit akarok de ő a hátam mögött másoknak ír ilyen szép dolgokat. Nekem alig jut valami szép vagy jó és már jeleztem is, hogy szerintem már nem érez úgy mint régen, viszont ezt cáfolta, hogy de ő nagyon szeret és szép vagyok a mindene vagyok stb... De tettek sehol. Én nem tudom mit tegyek. Úgy érzem szörnyen megaláztak és elárultak. Én mindent megteszek neki ő meg arra se képes, hogy közölje már nem tetszem neki... Tanácstalan vagyok. Össze törtem...

ma 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
A többi nőnek miket írt?
ma 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
MIÉRT VAGY TANÁCSTALAN??? Ő tart el? Vagy mit ügyefogyáskodsz? Én azonnal kicsaptam volna a balhét, és mehet ahova akar. Vagy mi a probléma az önértékeléseddel?
ma 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Kiröhögném. És persze keresnék vmi komllyabb pasit aki engem vesz eszre es nem plátoi álmokat kerget mint tinik mikor sztárokba szerelmesek.

De ne legyen igazam jöjjön vele össze akkor, sok boldogságot en igy is úgyis kiraknám mint macskát sz.rni mert nem nyújt nekem érzelmi stabilitást biztonságot.

Nyilván nekem olyan kell aki izig vèrig az utolsókig is mellettem van meg én vagyok az álma. És nem kényszerít kvázi gyertyatartó szerepekbe.

ma 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Igazából jelenleg kettőnk közül én dolgozom de csak részmunkaidőben mert tanulok mellette ő viszont csak mereszti a seggét szóval ő függ tőlem viszont a ház a szüleié és én nem tudok fizetni albit mert nincs 200 a havi bevételem. Nincs családom.
ma 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Tokmindegy ki hogy él meg dolgozik.

Ő egy almodozó kölyök es nyilván nem erre van szukséged. Ennyi.

ma 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ez csak rajongás a részéről.
ma 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Egyértelműen szakítani kell.
ma 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Abban viszont biztos lehetsz, hogy ezen a lànyon kívül még kb.öt màsiknak nyàladzott sutyiban.

Szerintem te sem szeretnél ilyen életet magadnak,ahol pótléknak szàmítasz... ahogy senki sem!

ma 20:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy rúgd ki.
ma 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Neked ágyat vagy szobát kell bérelni és ki kell dobni a pasid mer ez így nem kapcsolat.

Alternatíva, hogy keresel egy olyan embert aki kevest van otthon munka miatt és nála el vagy a kanapén. Én például hónapokig nem vagyok otthon csak nincs elég hely még 1 embernek.

Próbálj meg barátnőhöz költözni például egy kis ideig.

De valahogy lépj ki ebből a kapcsolatból.

ma 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!