Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne? Mit gondoltok erről?
Kiröhögném. És persze keresnék vmi komllyabb pasit aki engem vesz eszre es nem plátoi álmokat kerget mint tinik mikor sztárokba szerelmesek.
De ne legyen igazam jöjjön vele össze akkor, sok boldogságot en igy is úgyis kiraknám mint macskát sz.rni mert nem nyújt nekem érzelmi stabilitást biztonságot.
Nyilván nekem olyan kell aki izig vèrig az utolsókig is mellettem van meg én vagyok az álma. És nem kényszerít kvázi gyertyatartó szerepekbe.
Tokmindegy ki hogy él meg dolgozik.
Ő egy almodozó kölyök es nyilván nem erre van szukséged. Ennyi.
Abban viszont biztos lehetsz, hogy ezen a lànyon kívül még kb.öt màsiknak nyàladzott sutyiban.
Szerintem te sem szeretnél ilyen életet magadnak,ahol pótléknak szàmítasz... ahogy senki sem!
Neked ágyat vagy szobát kell bérelni és ki kell dobni a pasid mer ez így nem kapcsolat.
Alternatíva, hogy keresel egy olyan embert aki kevest van otthon munka miatt és nála el vagy a kanapén. Én például hónapokig nem vagyok otthon csak nincs elég hely még 1 embernek.
Próbálj meg barátnőhöz költözni például egy kis ideig.
De valahogy lépj ki ebből a kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!