Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kellene, és elenged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kellene, és elengedni ezt az embert?

Figyelt kérdés

interneten ismerkedtunk es mi ugy szamitjuk hogy mar elso talalkozas ota tehat amint meglattuk rgymadt, egyutt vagyunk, vagyis inkább o szamolja igy. Mivel hamar belementunk vagyis egybol, nem volt tokeletes az elso 1-1,5 honap reszemrol de valszeg azert mert meg nem kellett volna ugy venni hogy egyutt vagyunk. Na ennyi az elozmenyekrol

Azt veszem eszre rajta hogy eleg sok viselkedesbeli hibaja van. Letoltetett velem egy alkalmazast amin keresztul minden lepesemet nyomon tudja kovetni. En is az ovet de ezt nem en kezdemenyeztem. Feltekenysegre amugy nincs oka, meg nem is tud feltekenykedni mert rakta kivul semmilyen modon, semmilyen "kapcsolatom" nincs egy ferfival se, es a belepesi kodjaimat is tudja, ennel tobb bizalmat mar nem tudok neki adni. Tavkapcsolatban vagyunk, mindig en utazok hozza (4 ora odaut) es ha neha meg merem neki emliteni hogy kimerult vagyok a sok utazastol minden heten, akkor en vagyok a szar aki nem tesz a kapcsolatert. Mivel naluk vagyok es o a nagyszuleinel lakik es ha mondom neki hogy nekem mar kellemetlen hogy allandoan a magyszuleinel eloskodok amikor vele vagyok akkor is en vagyok a szar es le vagyok hurrogva hogy hat akkor hol legyunk. Az egyik nagy problema mostanaban, hogy suli mellett el akarok kezdeni dolgozni, akkor szakitassal fenyeget hogy akkor nem tudok vele chatelni suli utan ha dolgozok(pedig meg van 1 evem a sulibol). Ha a baratnoimmel akarok találkozni akkor besertodik hogy miert nem vele toltom minden szabadidőmet amikor csak tehetem. Ha olyan programot akarok majd pl nyaron ahova nem akar jonni de en akarok menni akkor is megsertodik es utana csenddel buntet.

es meg sok ilyen dolog..

máj. 2. 08:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ismerkedési partnerem nyomon akar követni vagy a kódjaimat akarja megtudni, akkor annak az ismerkedésnek vagy párkapcsolatnak ott van vége. Egyrészt ostobán naiv vagy, hogy hagytad ezeket, másrészt meg a csávó nagyon nem jó parti.
máj. 2. 08:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ez komolyan kérdés? Soha ne csicskulj be ennyire senkinek! Mi a jó neked ebben a "kapcsolatban"? Tudsz olyat mondani? Házhoz viszed neki az ingyen pu_ncit és még ő aláz téged folyamatosan. Az útiköltségedébe legalább beszáll? Kétlem.

Megváltoztatsz minden jelszót amit megadtál neki, arra is figyelj, hogy előbb jelentkeztesd ki az összes fiókodat minden eszközről. Aztán meg letiltod a francba. Ne adj neki esélyt magyarázkodásra, könyörgésre, ígérgetésre, mert sose mászol ki ebből a posványból.

máj. 2. 08:56
 3/17 A kérdező kommentje:
igazak a válaszok. a legnagyobb problema higy en pont ezektol erzem magam általa biztonságban és szeretve. ha ennyire le vsgyok kirlát9zva. de már kezdem megérezni a rossz oldalát ennek a "biztonságnak"
máj. 2. 09:03
 4/17 A kérdező kommentje:
elnézést a hibakert csak nagyon gyorsan irok
máj. 2. 09:04
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
figyelj, nekem volt egy ilyen exem. de ő nem csinálta ennyire durván mégis 3 hónap múlva már kikapcsoltam a telefonom és anélkül mentem a helyi gyakorlatomra, kb rettegtem a hívásától. utána mikor kidobtam visszakönyörögte magát de közben a hátam mögött összejött egy másik lánnyal... amúgy találkozni vele nem lettem volna hajlandó soha többé. amúgy ez örökké bántani fog, lehet 2 év után még verni is!
máj. 2. 09:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus kontrollmániás és ebből sürgősen fel kell ébredned!
máj. 2. 09:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
máj. 2. 09:29
 8/17 A kérdező kommentje:
tudtok valami tanacsot adni hogyan hagyjam el? amikor belegondolok milyen lenne nelkule az eletem valahol nagyon felszabadulnek mert tobbet nem kellene senkinek szamadassal tartoznom, a magam ura lennek, nem lennek korlatozva. Viszont amikor talalkozok vele mindig elgyengulok es szeretetet, kotodest erzek es nehez lenne elengedni azt a "biztonsagot" amit o ezekkel a korlatozasokkal csinal, felek hogy pont ezektol erzem szeretve magam es ezektol erzem azt hogy fontos vagyok valakinek
máj. 2. 09:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy hogyan?? Így, ahogyan mondod! Illetve megmondod neki, hogy ez nem jó és elutasítod a szószdobálását! Ha máshogyan nem, akkor telóban. Más esetben gáz telón át, de jelen esetben ő nagyobb görény marad.
máj. 2. 09:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki, hogy te tisztában vagy az értékeiddel és tisztel vagy hess.
máj. 2. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!