Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kéne? A páromnak van volt felesége és gyereke is, engem nem szeretne feleségül venni úgy látom, nagyon tereli a témát, és magától sosem hozza fel,már évek óta elvalt mikor megismertem azóta több kapcsolata is volt
Azt neked kell tudnod hogy hogy akarsz élni. Mi honnan tudjuk hogy te mit vagy képes megtenni egy kapcsolatért és mit nem.
Ha mi azt mondjuk, hogy pakolj össze és költözz el, akkor elköltözöl? Vagy mire jó ez a kérdés?
Pisztolyt meg nem tarthatsz a pasas hátához, és nem kötelezheted rá hogy elvegyen.
Tegnap írtam ki ilyen kérdést ezekről a férfiakról! Miért dől be nekik MINDEN NŐ? És a normálisoknak nem adtok esélyt?
Igen, szakíts vele! De fogsz, vagy majd 5 év múlva te is sírsz, hogy téged is elhagyott a következőért? És választasz helyette normális pasit?!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Attól függ mióta vagytok együtt, mi a közös terv stb.
Rólad tudjuk, hogy a házasság, de pl. gyereket szeretnétek?
Egyébként nekem is rosszul esne, hogy engem nem szeretne elvenni feleségül, de megprobalnek beszélni vele és megkerdeznem mi az oka, hogy nem akar házasságot.
Ennyire csalódott, vagy korainak tartja?
Nem mindegy.
Ha mindenáron az álmod férjhez menni, de ő halasztgat, vagy konkrétan megmondja, hogy nem szeretne neked kell eldonteni, hogy mi a jó számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!