Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanom kéne? A páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanom kéne? A páromnak van volt felesége és gyereke is, engem nem szeretne feleségül venni úgy látom, nagyon tereli a témát, és magától sosem hozza fel,már évek óta elvalt mikor megismertem azóta több kapcsolata is volt

Figyelt kérdés
Szóval hagyjam el mert nem akar feleségül venni de az exet eltudta? Csak pakoljak össze csendben?

2022. nov. 25. 16:52
1 2
 11/12 1Léna ***** válasza:
Minnél több kapcsolata volt már valakinek, annál kisebb az esély arra, hogy valakivel tartós kapcsolata lesz. Nem kizárt, de riitka.
2022. nov. 26. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mióta vagytok együtt, de én elgondolkoznék, kell-e ez nekem?
2022. nov. 26. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!